Anasayfa

29-10-2018
Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif polise ifade verdi
Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, 29 Ekim Pazartesi günü Gümülcine Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi.
29 Ekim 2018 Pazartesi

İbrahim Şerif, Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosluğu'nda "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" vesilesiyle yaptığı konuşmayla ilgili olarak ifadeye çağrıldı.

Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosluğu'nda düzenlenen 15 Temmuz anma etkinliğinde yaptığı konuşma sebebiyle savcılık tarafından hakkında soruşturma açılan Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, avukatı Ercan Ahmet ile birlikte 29 Ekim Pazartesi günü Gümülcine emniyet müdürlüğüne gitti. Müftü İbrahim Şerif'in ifadesi yazılı olarak verildi.

Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif yaptığı konuşmada "halkı ayrıştırma" ve "şiddete teşvik etme" suçlarını işlediği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Haberler


Telefon dolandırıcılığına karşı cezalar artırılacak

Pamuk üreticilerinin 31,7 euroluk destek belirsizliğini koruyor

Başkonsolos Aykut Ünal için veda etkinliği düzenlendi

Özgür Ferhat’tan Eyalet Eğitim Müdürlüğüne ziyaret

Gümülcineli şair Hasan Ahmet’in şiirleri Japoncaya çevrildi

FUEN’de Batı Trakya için dini özerklik kararı

Kireççiler köyündeki posta dağıtımı sorununa çözüm talebi

Hakan Fidan’dan “Ege’de gerilim istemiyoruz” mesajı

DEB Partisinden Pavlos Fissas için Türkçe ve Yunanca anma video mesajı

İsrail ile askeri iş birliğine destek verenlerin oranı yüzde 51

YDP ilk sırada, ELAS ikinci, kararsızların oranı yüzde 18

KKE, İsrail ile ‘Aşil Kalkanı’ anlaşmasının iptalini istedi