Anasayfa

05-11-2018
ABTTF Başkanı'ndan Ankara ve İstanbul'a çalışma ziyareti
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) Başkanı Halit Habipoğlu, 1-3 Kasım tarihlerinde Türkiye'ye çalışma ziyaretinde bulundu.
5 Kasım 2018 Pazartesi



Habipoğlu'nun, 1 ve 2 Kasım'da başkent Ankara'da, 3 Kasım'da da İstanbul'da üst düzey görüşmeler gerçekleştirdiği bildirildi.

ABTTF Başkanı Habipoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı'yı makamında ziyaret ederek yeni görevi dolayısıyla kendisini tebrik etti.

Çalışma ziyareti kapsamında Ankara'da Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Türk Heyeti üyesi Ali Şahin ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) Başkanı Abdullah Eren ile görüşen ABTTF Başkanı Habip Oğlu, İstanbul'da da İslam Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi (IRCICA) Genel Direktörü Doç. Dr. Halit Eren ile bir araya geldi.

Yapılan görüşmelerde Yunanistan'da yaşayan Batı Trakya Türk toplumunun temel ve güncel sorunları ile Batı Trakya bölgesinde yaşanan son gelişmeler ele alındı.

Haberler


Türkiye finalde!

Altın Şafak lideri Mihaloliakos için tahliye kararı

BTTADK’nın yeni eğitim yılı mesajında hak vurgusu

Yassıköy Belediyesinden Gastronomi Festivali ve Yöresel Tatlı Yarışması

Salih Murat, Kuzey Makedonya’da ’Yılın En İyi Milletvekili’ seçildi

Hüseyin Zeybek Meclis OPEKEPE komisyonunda yer aldı

EuroBasket 2025’te Türkiye – Yunanistan yarı final maçı bu akşam

YDP ile PASOK arasında 16,5 puan fark var

Hayvan besicilerinden protesto gösterisi

Yunanistan, “hastane mantarı” vakalarında AB’de ikinci sırada

Mizanlı’daki protestoya ABTTF’den destek: “Eğitimde çifte standarta son verilsin”

Miçotakis ve Bergkam enerji iş birliğini görüştü