Anasayfa

08-11-2018
Önder Mümin adaylık startını verdi
Önder Mümin yaptığı tanıtım toplantısı ile Yassıköy Belediyesi'ne başkan adaylığını açıkladı.
8 Kasım 2018 Perşembe

Doğu Makedonya - Trakya bağımsız eyalet meclis üyesi Önder Mümin, 7 Kasım Çarşamba günü Yassıköy'deki Astrea düğün salonunda yaptığı tanıtım toplantısı ile Yassıköy Belediyesi'ne "İleri" listesi ile başkan adayı olduğunu açıkladı.

Önder Mümin tanıtım toplantısında listesinin belediyeyle ilgili programını da açıkladı. Belediye yönetimine yeni bir anlayış getirmek istediklerini söyleyen Mümin, bölmek için değil, birleştirmek için yola çıktıklarını kaydetti.

Listeyi açıklama konusunda erken davrandıkları yönünde görüşlere de yanıt veren Önder Mümin, "Seçimlere altı aylık bir süre olabilir. Ancak biz bu altı aylık süre boyunca maraton koşar gibi koşacağız ve asla yorulmayacağız." dedi.

Mümin, İleri listesinin şahsi bir girişim değil, halktan gelen talepler doğrultusunda ortaya çıktığını dile getirdi.

Yassıköy Belediye Başkan adayı ve İleri listesi Başkanı Önder Mümin, tanıtım toplantısında seçim programına büyük yer ayırdı.

Önder Mümin'in açıkladığı programda yer alan bazı projeler şöyle:

• Yassıköy Belediyesi'nin yeni bir binaya kavuşturulması.

• Vatandaşın günün her saatinde belediyeye ulaşmasının sağlanması ve her gün belirli saatlerde belediye başkanı ile görüşmesinin mümkün hale getirilmesi.

• Belediyeyi ilgilendiren bazı konularda referandum yapılması.

• Belediye sınırları içinde faaliyet gösteren STK ve spor kulüplerine destek sağlanması.

• Biri Yassıköy diğeri Büyük Müsellim bölgesinde olmak üzere iki alış veriş merkezi kurularak bu merkezlerde yaklaşık 100 kişinin istihdamının sağlanması.

• 67 yaş üzerindeki emeklilere günde 1 euroluk olmak üzere aylık 30 euroluk kuponların verilmesi.

• Eski Susurköy belediyesi binasının gençlik merkezi haline getirilmesi.

• Uyuşturucuyla ve intiharlarla mücadele konusunda başlatılan "Hayata Evet" kampanyasının tamamlanması.

• Bölgede faaliyet gösteren spor kulüplerinden en azından birinin Yunanistan 2. ligine çıkartılması için çalışma yapılması.

• 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde bölgenin çok kültürlüğünün ön plana çıkarılması için Yunanistan, Türkiye ve Bulgaristan'dan belediyelerin katılımı ile "Barış Festivali" düzenlenmesi.

• Geçtiğimiz yıl yıkılan Narlıköy köprüsünün en kısa zamanda yeniden inşaası için her türlü girişimde bulunulması.

Haberler


Elektronik fatura 1 Ekim’den itibaren tüm işletmeler için zorunlu olacak

BAKEŞ’ten yeni kitap: ’Kum Saatine Sıkışan Hayatlar’

Gümülcineli Prof. Dr. Ömer Devecioğlu son yolculuğuna uğurlandı

Mahmutbey Selanikliler Derneği heyetinden Batı Trakya’ya ziyaret

Orman yangınlarında üç itfaiyeci hayatını kaybetti

Cuma günü için yüksek yangın riski uyarısı

Hüseyin Zeybek, doğal afetlere karşı tarımsal yatırımlardaki gecikmeyi meclis gündemine taşıdı

Prof. Dr. Ömer Devecioğlu son yolculuğuna uğurlanıyor

Gümülcine Devlet Hastanesi’nin trafik bağlantısını iyileştirmek için çalışmalar başladı

2026 SEÇEK Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri programı belli oldu

Prof. Dr. Ömer Devecioğlu’nu kaybettik

Yeni sıcak hava dalgası geliyor