Anasayfa

27-11-2018
BTAYTD Edirne'ye gezi düzenledi
Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) Kadınlar Kolu 24 Kasım Cumartesi günü Edirne'ye çocuklara yönelik eğitim ve kültür gezisi düzenledi.
27 Kasım 2018 Salı



Batı Trakya genelinden 150 kişinin katıldığı eğitim ve kültür gezisinde ilk önce Hasan Ali Yücel İnteraktif Çocuk Müzesi ziyaret edildi. Burada grubu Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan karşıladı. Türkiye'nin ve Balkanlar'ın en büyük İnteraktif Müzesi olarak nitelendirilen Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi'nde çocuklar, doğa ile teknolojinin uyumunu, teknolojinin doğadan nasıl esinlendiğini yaşayarak, deneyimleyerek pedagoglar eşliğinde öğrendiler ve bu öğrendiklerini dinazor, mamut, örümcek gibi dev hayvan replikalarıyla da desteklediler.

Daha sonra ERASTA alışveriş merkezine geçen grup, burada 'Rafadan Tayfa Dehliz Macerası' filmini izleyen çocuklar keyifli vakit geçirdi.

Haberler


GSEE Başkanı’nın banka hesapları zimmet şüphesiyle donduruldu

Rahmi Ali’den yeni kitap

DMT Eyaletinde müzelere dijital dönüşüm: 1,3 milyon euroluk proje onaylandı

Erdoğan – Miçotakis görüşmesi 11 Şubat’ta Ankara’da

İTB Başkanı Abdurahimoğlu GAT Selanik bürosunda öğrencilerle buluştu

Dendias: “Türkiye’yi dışlamak istemiyoruz ancak bunun şartı uluslararası deniz hukuku”

’Üniversite ve Şehir Tanıtımı’ etkinliği Gümülcine ile devam ediyor

Şiddetli yağış ve fırtına ülke genelinde etkisini gösterdi

İskeçe’de sağanak yağmur sorunlara neden oldu: Yollar kapandı, evleri su bastı

Samaras: ’Türkiye ile dostluktan söz etmemiz ne kadar mantıklı?’

Kozlukebir Belediyesine sözleşmeli personel alındı

Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor