Anasayfa

04-12-2018
İlhan Ahmet ve Hara Kefalidou'dan Eyalet Başkan adayı Kostas Simiçiz'e ziyaret
Demokratik İttifak Meclis Grubu'ndan Rodop Milletvekili İlhan Ahmet ile Drama Milletvekili Hara Kefalidu, Doğu Makedonya -Trakya eyalet başkan adayı Kostas Simiçiz'e destek ziyaretinde bulundular.
4 Aralık 2018 Salı

Demokratik İttifak'ın adayı Kostas Simiçiz'i Kavala'daki bürosunda ziyaret eden İlhan Ahmet ve Hara Kefalidu, "Bölge milletvekilleri ve Değişim Hareketi'nin tüm organlarıyla, Kostas Simiçiz'in adaylığını desteklediğini" ve "birlik ve beraberliğin göstergesi olarak seçim sürecinde başarıya ulaşmada gerekli katkıyı sağlamaya hazır olduklarını" ifade ettiler.

Milletvekilleri, nihai hedefi ülke genelinde değişimi sağlamak olan Değişim Hareketi'nin, Kostas Simiçiz'in adaylığıyla, Doğu Makedonya - Trakya eyaletinde de tanınmaya, anlaşılmaya ve vatandaşların güvenini kazanarak seçimi kazanmaya odaklandığını kaydettiler.

Haberler


Dar gelirli hanelere aylık gıda desteği

SİRİZA’dan hükümete Tempi tepkisi

KYSSEA’dan dev silahlanma kararı

Gümülcine’deki tarımsal konferansın açılışını Andrianos yapacak

Hastanelere gidecek 3,5 ton sağlıksız gıda ele geçirildi

Gümülcine–Yanıköy yolunda geçici çözüm: Alternatif yol çalışmaları başladı

Tempi tren kazası davası 1 Nisan’a ertelendi

Halkın yüzde 62’si hükümet değişikliği istiyor

Batı Trakyalı gençler bayram yemeğinde buluştu

İskeçe Müftülüğü din görevlilerini bayram sofrasında buluşturdu

“Müzik Birleştirir” etkinliği Gümülcine’de gerçekleştirildi

Akaryakıta indirim, Fuel Pass geri geliyor