Anasayfa

09-01-2019
Mustafçova Belediyesi'ndeki okullar yarın kapalı kalacak
İskeçe iline bağlı Mustafçova Belediyesi'nde okullar kar yağışı nedeniyle bir gün süreyle tatil edildi.
9 Ocak 2019 Çarşamba

Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza'nın aldığı karar uyarınca olumsuz hava koşulları nedeniyle Mustafçova Belediyesi'ndeki ilk ve orta dereceli okullar 10 Ocak Perşembe günü tatil edildi.

9 Ocak Çarşamba günü öğle saatlerine doğru başlayan kar yağışıı, ilerleyen saatlerde özellikle İskeçe'nin yüksek kesimlerinde etkisini arttırdı. Mustafçova Belediyesi'ne bağlı tüm köylerde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bölgedeki okullarda eğitime bir gün boyunca ara verilmesi kararlaştırıldı.

Konuyla ilgili olarak Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza yayınladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Sevgili öğrenciler, öğretmenler ve öğrenci velileri. Bölgemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve aşırı soğuklar nedeniyle, yarın (10 OCAK 2019, PERŞEMBE) Mustafçova Belediyesi sınırları dahilindeki anaokulu, ilk ve orta dereceli bütün okullar kapalı kalacaktır."

Haberler


“Müftü Mustafa Hilmi Aga Toplum Öncüleri Ödülleri” sahiplerini buldu

Batı Trakya Öğrenci Birliğinden Ankara’da resmi temaslar

YTB’de Mustafa Kırımoğlu için vefa programı

Başkonsolos Ünal ve Ticaret Ataşesi İren’den Trakya İşadamları Derneği ziyareti

Yerlikaya ile Hrisohoidis görüştü

Yerapetritis: “Arnavutluk’taki Yunan azınlığın hakları Yunanistan için öncelikli konudur”

İskeçe’de kontrollü park cezası artırıldı

İskeçe’de dehşet verici olay: Zehirlenen 14 kedi ölü bulundu

Batı Trakya’dan 6 sporcu Fenerbahçe’nin radarında

Trafik kazaları elektronik uygulamayla takip edilecek

2026 bütçesi meclisten geçti

Özgür Ferhat: “2026 bütçesi halkı değil, ayrıcalıklı zenginleri koruyor”