Anasayfa

09-01-2019
Mustafçova Belediyesi'ndeki okullar yarın kapalı kalacak
İskeçe iline bağlı Mustafçova Belediyesi'nde okullar kar yağışı nedeniyle bir gün süreyle tatil edildi.
9 Ocak 2019 Çarşamba

Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza'nın aldığı karar uyarınca olumsuz hava koşulları nedeniyle Mustafçova Belediyesi'ndeki ilk ve orta dereceli okullar 10 Ocak Perşembe günü tatil edildi.

9 Ocak Çarşamba günü öğle saatlerine doğru başlayan kar yağışıı, ilerleyen saatlerde özellikle İskeçe'nin yüksek kesimlerinde etkisini arttırdı. Mustafçova Belediyesi'ne bağlı tüm köylerde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bölgedeki okullarda eğitime bir gün boyunca ara verilmesi kararlaştırıldı.

Konuyla ilgili olarak Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza yayınladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Sevgili öğrenciler, öğretmenler ve öğrenci velileri. Bölgemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve aşırı soğuklar nedeniyle, yarın (10 OCAK 2019, PERŞEMBE) Mustafçova Belediyesi sınırları dahilindeki anaokulu, ilk ve orta dereceli bütün okullar kapalı kalacaktır."

Haberler


Zeybek, tarım desteği krizini meclise taşıdı

Gümülcine’de evcil hayvan denetimleri başlıyor

Gümülcine semalarında F-16 uçuşu

Miçotakis’in Gümülcine ziyareti ertelendi

Miçotakis’in ziyareti öncesi Meriç’te çiftçiler eylem hazırlığında

Miçotakis yarın Gümülcine’ye geliyor

2026 trafik harçları açıklandı: Son ödeme 31 Aralık

AB baskısı altında OPEKEPE düzenlemesi

Kendi kişisel numaranı belirlemek için son günler

Yassıören’de “Kışa Merhaba” etkinliği

İskeçe Merkez Türk İlkokulundaki kermese yoğun ilgi

Müftü Trampa Edirne merkezli “Balkan Araştırmaları Merkezi” kurulmasını önerdi