Anasayfa

15-01-2019
İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi'nde encümen heyeti seçimleri 28 Ocak'ta
İskeçe Muzaffer Salihoğlu Azınlık Ortaokulu ve Lisesi encümen heyeti seçimleri önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.
15 Ocak 2019 Salı

İskeçe Muzaffer Salihoğlu Azınlık Ortaokulu ve Lisesi encümen heyeti seçimleri önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek. Eylül ayında "özel" okul statüsü kaldırılan İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi'nin yönetimini devralacak encümen heyeti seçimi 28 Ocak 2019 Pazartesi günü yapılacak.

Edinilen bilgiye göre, İskeçe Muzaffer Salihoğlu Azınlık Ortaokul ve Lisesi için gerçekleştirilecek seçimde üç kişilik heyet belirlenecek. Encümen heyeti seçimlerine aday olmak isteyen öğrenci velilerinin 17 Ocak Perşembe günü mesai saati bitimine kadar okula başvurularını yapmaları gerekiyor.

Encümen heyetinde yer almak isteyen velilerin; nüfus cüzdanı (taftotita) ve daimi ikamet belgesi (veveosi monimis katikias) ile okul yönetimine dilekçe vermesi gerekiyor. Encümen seçimlerinde adaylık koymak isteyenlerin öğrenci anne veya babası olması şartı bulunuyor. Ayrıca, aday olacakların başka bir okulun encümen heyetinde yer almaması gerekiyor. Encümen seçimlerinde oy kullanacak velilerin ise adaylar arasından sadece bir kişiye oy verebileceği vurgulandı.

Encümen heyeti seçimlerinin 28 Ocak Pazartesi günü yapılacağı ve sabah saat 08:00'de başlayarak, saat 17:00'ye kadar devam edeceği bildirildi. 685 öğrencinin eğitim gördüğü İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi'nde encümen heyeti seçimleri için okuldaki öğrencilerin hem anne, hem babalarının oy hakkı bulunuyor.

Haberler


GTGB olağan genel kurula hazırlanıyor

Milletvekili Ferhat, Agrisnap uygulamasındaki sorunları meclis gündemine taşıdı

Gençler Karasu kıyısında buluşuyor

Milletvekili Baran: “İskeçe’de ambulans krizi vatandaşın hayatını tehlikeye atıyor”

Mustafçova Belediye Başkanı Kurt’tan Eyalet Başkanı Topsidis’e ziyaret

DTİK Kuzey Makedonya buluşması Üsküp’te gerçekleştirildi

Hasan Paçaman’dan Turus ve Eren’e ziyaret

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği genel kurulu bu pazar

Batı Trakya’da Ruh Sağlığı Hizmetlerine Yaklaşım ve Kültürel Etkiler

Batı Trakyalı Ömer Hacı Karaahmet, Türkiye üçüncüsü oldu

Zeybek: “Yeni tarım politikası üreticiyi zor durumda bırakacak”

SEÇEK Derneğinden Ankara’da üst düzey ziyaretler