Anasayfa

19-01-2019
Kadınlar, doğru beslenme ve sağlıklı yaşam söyleşisinde buluştu
İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu ile Dinkler Hanımeli Derneği, 11 Ocak Cuma günü Dinkler köyünde kadınlarla bir araya geldi.
19 Ocak 2019 Cumartesi



Dinkler Hanımeli Derneği'nde "Doğru Beslenme ve Sağlıklı Yaşam." adlı söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşiye konuşmacı olarak Beslenme Uzmanı -Diyetisyen Binnur Alioğlu katıldı.

Dinkler Hanımeli Derneği Başkanı Aylin Ahmetoğlu etkinlik sırasında yaptığı konuşmada etkinliğe katılanlara teşekkür ederek derneklerinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

İTB Kadınlar Kolu Başkanı Sevil Şerifoğlu da yaptığı konuşmada köylerde bu tür etkinliklerin önemli olduğunu dile getirerek kendilerini köylerinde ve derneklerinde ağırlayan Dinkler köyü kadınlarına teşekkür etti.

TC Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu'nun eşi Aslı Ömeroğlu da yaptığı konuşmada davet için teşekkür ederek köy kadınları ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sohbet ortamında geçen konuşmada Binnur Alioğlu Doğru Beslenme ve Sağlıklı Yaşam konularında kadınlara bilgi verdi ve kadınların konu ile ilgili sorunlarını yanıtladı.

Etkinliğe Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu'nun eşi Aslı Ömeroğlu, İTB Kadınlar Kolu yönetimi, Dinkler Hanımeli Derneği yönetimi başta olmak üzere çok sayıda kadın katıldı.


Haberler


Erdoğan – Miçotakis görüşmesi 11 Şubat’ta Ankara’da

İTB Başkanı Abdurahimoğlu GAT Selanik bürosunda öğrencilerle buluştu

Dendias: “Türkiye’yi dışlamak istemiyoruz ancak bunun şartı uluslararası deniz hukuku”

’Üniversite ve Şehir Tanıtımı’ etkinliği Gümülcine ile devam ediyor

Şiddetli yağış ve fırtına ülke genelinde etkisini gösterdi

İskeçe’de sağanak yağmur sorunlara neden oldu: Yollar kapandı, evleri su bastı

Samaras: ’Türkiye ile dostluktan söz etmemiz ne kadar mantıklı?’

Kozlukebir Belediyesine sözleşmeli personel alındı

Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

Eurobarometer: Avrupalıların yarıdan fazlası dünyanın geleceğinden endişeli

Sahil Güvenlik botu ile göçmen teknesi çarpıştı: 15 ölü

Emniyetten dolandırıcılık uyarısı