Anasayfa

24-01-2019
DEB Partisi yeni yönetimi nezaket ziyaretlerine başladı
DEB Partisi yeni yönetimi azınlık kurumlarına nezaket ziyaretlerine başladı.
24 Ocak 2019 Perşembe



Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri nezaket ziyaretlerine 22 Ocak Salı günü başladı.

DEB Partisi yönetimi ilk ziyaretini 22 Ocak Salı günü Batı Trakya Türk Azınlığı'nın en üst temsil organı olan Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu'nun Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif'e gerçekleştirdi.

DEB Partisi yöneticileri 23 Ocak Çarşamba günü ziyaretlerine İskeçe Müftüsü Ahmet Mete ile devam etti.
DEB Partisi yöneticileri aynı gün İskeçe Türk Birliği'ni ziyaret ederek, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu ve dernek yönetimiyle görüştü. DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve parti yönetim kurulu üyeleri Gümülcine Türk Gençler Birliği'ni de ziyaret ederek, başkan Necat Ahmet'le görüştü.

"EYALET BAŞKANI RANDEVU VERMEDİ"

DEB Partisi yönetiminin nezaket ziyaretlerine Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios'la başlamak istediği ancak eyalet başkanının randevu talebine cevap vermediği belirtildi. Konuyla ilgili olarak DEB Partisi'nden yapılan açıklamada "Partimiz bölgemizin en büyük mülki idare amiri olan Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanlığı'na randevu talebinde bulunmuş ancak nedenini bilmediğimiz sebeblerden dolayı talebimiz cevapsız kalmıştır. Nezaket ziyaretinde bulunmak amacıyla yaptığımız randevu talebine dahi cevap vermeyen Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanlığı'nın azınlığımıza ne kadar önem verdiği buradan anlaşılmaktadır." ifadelerine yer verildi.

Haberler


Zeybek, tarım desteği krizini meclise taşıdı

Gümülcine’de evcil hayvan denetimleri başlıyor

Gümülcine semalarında F-16 uçuşu

Miçotakis’in Gümülcine ziyareti ertelendi

Miçotakis’in ziyareti öncesi Meriç’te çiftçiler eylem hazırlığında

Miçotakis yarın Gümülcine’ye geliyor

2026 trafik harçları açıklandı: Son ödeme 31 Aralık

AB baskısı altında OPEKEPE düzenlemesi

Kendi kişisel numaranı belirlemek için son günler

Yassıören’de “Kışa Merhaba” etkinliği

İskeçe Merkez Türk İlkokulundaki kermese yoğun ilgi

Müftü Trampa Edirne merkezli “Balkan Araştırmaları Merkezi” kurulmasını önerdi