Anasayfa

24-01-2019
DEB Partisi yeni yönetimi nezaket ziyaretlerine başladı
DEB Partisi yeni yönetimi azınlık kurumlarına nezaket ziyaretlerine başladı.
24 Ocak 2019 Perşembe



Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri nezaket ziyaretlerine 22 Ocak Salı günü başladı.

DEB Partisi yönetimi ilk ziyaretini 22 Ocak Salı günü Batı Trakya Türk Azınlığı'nın en üst temsil organı olan Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu'nun Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif'e gerçekleştirdi.

DEB Partisi yöneticileri 23 Ocak Çarşamba günü ziyaretlerine İskeçe Müftüsü Ahmet Mete ile devam etti.
DEB Partisi yöneticileri aynı gün İskeçe Türk Birliği'ni ziyaret ederek, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu ve dernek yönetimiyle görüştü. DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve parti yönetim kurulu üyeleri Gümülcine Türk Gençler Birliği'ni de ziyaret ederek, başkan Necat Ahmet'le görüştü.

"EYALET BAŞKANI RANDEVU VERMEDİ"

DEB Partisi yönetiminin nezaket ziyaretlerine Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios'la başlamak istediği ancak eyalet başkanının randevu talebine cevap vermediği belirtildi. Konuyla ilgili olarak DEB Partisi'nden yapılan açıklamada "Partimiz bölgemizin en büyük mülki idare amiri olan Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanlığı'na randevu talebinde bulunmuş ancak nedenini bilmediğimiz sebeblerden dolayı talebimiz cevapsız kalmıştır. Nezaket ziyaretinde bulunmak amacıyla yaptığımız randevu talebine dahi cevap vermeyen Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanlığı'nın azınlığımıza ne kadar önem verdiği buradan anlaşılmaktadır." ifadelerine yer verildi.

Haberler


Yunanistan’a eleştiri: İnsan hakları ve adalet ilkeleri zayıflıyor

GAT’tan “Doğada Gençlik Bayramı”

Baran’dan Agapi Kan Bağışı Derneğine destek mesajı

İskeçe Merkez Türk Azınlık İlkokulunda velilere yönelik etkinlik

Kerem Abdurahimoğlu, EFA’nın Genel Başkan Yardımcılığına seçildi

Son ankette YDP açık ara önde

Erasmus öğrencilerinden Yassıköy Belediyesine ziyaret

‘İtalya – Yunanistan Hükümetlerarası Zirvesi’ Roma’da yapıldı

Zeybek çiçek hastalığı sebebiyle hükümeti eleştirdi

Türkiye Ticaret Ataşesi, Rodop Esnaf ve Zanaatkarlar Odasını ziyaret etti

Şapçı ve Aşağıköy’de şiddetli dolu yağışı

Yunanistan ile Türkiye arasında turizm ilişkileri hareketleniyor