Anasayfa

09-02-2019
"Karşılaştığımız manzara utanç vericiydi"
Gümülcine Belediyesi anamuhalefet "Biz....Şehir" Listesi Meclis Üyesi Hasan Hasan Gümülcine'de bazı yolların durumunun utanç verici olduğunu kaydetti.
9 Şubat 2019 Cumartesi



Gümülcine Belediye Meclis Üyesi Hasan Hasan, Gümülcine Devlet Hastanesi arkasında bulunan bölgeyi ziyaret ettiklerini ancak karşılaştıkları manzaranın utanç verici olduğunu dile getirerek, yaşanan altyapı sorununun çok büyük boyuta ulaştığını belirtti. Hasan Hasan konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde, öğrenci ve velilerden gelen şikayetler üzerine, dört okulun bulunduğu Gümülcine Devlet Hastanesi arkasında bulunan bölgeyi ziyaret ettik. Karşılaştığımız manzara utanç vericiydi." ifadelerine yer verdi.

Hasan Hasan şöyle devam etti: "Yüzlerce öğrencinin öğrenim gördüğü bölgede, alt yapı eksikliğinden dolayı, yağmur sonrası okullara ulaşım neredeyse imkansızdı. Bölgede iki ilkokul ve iki anaokulunun bulunması da ayrıca dikkat edilmesi gereken bir husustur. Velilerin, anamuhalefet listesi meclis üyelerini bilgilendirmeden önce, iktidarda bulunan meclis üyelerinden bazılarını sözlü olarak bilgilendirmiş olmaları ve dört okulun bulunduğu bu bölgedeki soruna hala bir çözüm bulunmaması, bizleri düşündüren bir konu olmuştur. Bunun üzerine, konuyla ilgili belediye başkan yardımcısını bilgilendirmiş bulunmaktayız ve Gümülcine belediyesi yönetiminden bu soruna en kısa zamanda çare bulmasını bekliyoruz."

Haberler


Trump’ın eski danışmanı Atina Büyükelçisi olarak göreve başladı

ELTA Genel Müdürü Gregoris Sklikas’tan istifa: “Plan uygulanmazsa maaşlar tehlikeye girebilir”

Kırköy Ova Kadınlar Kolundan Kuzey Makedonya’ya kültür gezisi

Yunanistan’da her 4 kişiden biri yoksulluk riski altında

Isınma yardımı başvuruları başlıyor

Zeybek, tarım desteği krizini meclise taşıdı

Gümülcine’de evcil hayvan denetimleri başlıyor

Gümülcine semalarında F-16 uçuşu

Miçotakis’in Gümülcine ziyareti ertelendi

Miçotakis’in ziyareti öncesi Meriç’te çiftçiler eylem hazırlığında

Miçotakis yarın Gümülcine’ye geliyor

2026 trafik harçları açıklandı: Son ödeme 31 Aralık