Anasayfa


09-02-2019
“Karşılaştığımız manzara utanç vericiydi”
Gümülcine Belediyesi anamuhalefet “Biz....Şehir” Listesi Meclis Üyesi Hasan Hasan Gümülcine’de bazı yolların durumunun utanç verici olduğunu kaydetti.
9 Şubat 2019 Cumartesi



Gümülcine Belediye Meclis Üyesi Hasan Hasan, Gümülcine Devlet Hastanesi arkasında bulunan bölgeyi ziyaret ettiklerini ancak karşılaştıkları manzaranın utanç verici olduğunu dile getirerek, yaşanan altyapı sorununun çok büyük boyuta ulaştığını belirtti. Hasan Hasan konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde, öğrenci ve velilerden gelen şikayetler üzerine, dört okulun bulunduğu Gümülcine Devlet Hastanesi arkasında bulunan bölgeyi ziyaret ettik. Karşılaştığımız manzara utanç vericiydi.” ifadelerine yer verdi.

Hasan Hasan şöyle devam etti: “Yüzlerce öğrencinin öğrenim gördüğü bölgede, alt yapı eksikliğinden dolayı, yağmur sonrası okullara ulaşım neredeyse imkansızdı. Bölgede iki ilkokul ve iki anaokulunun bulunması da ayrıca dikkat edilmesi gereken bir husustur. Velilerin, anamuhalefet listesi meclis üyelerini bilgilendirmeden önce, iktidarda bulunan meclis üyelerinden bazılarını sözlü olarak bilgilendirmiş olmaları ve dört okulun bulunduğu bu bölgedeki soruna hala bir çözüm bulunmaması, bizleri düşündüren bir konu olmuştur. Bunun üzerine, konuyla ilgili belediye başkan yardımcısını bilgilendirmiş bulunmaktayız ve Gümülcine belediyesi yönetiminden bu soruna en kısa zamanda çare bulmasını bekliyoruz.”

Haberler


İskeçe’de Bratankova ve Basaykova köylerinde hatim etkinliği

Yassiköy stadına otomatik sulama şebekesi

Yassıköy futbol takımı şampiyon oldu

‘Espres Vize’ye 5 ada daha dahil ediliyor

ABTTF: ‘9 Haziran’da AP seçimlerinde oylarımız DEB Partisine’

Güney Meriç Derneğinden Hıdırellez etkinliği

3500 dönümü sulayan kanalların bakım çalışmaları başladı

FUEN üyesi Türk kuruluşları AGİT toplantısına katıldı

BTAYTD Mucize Tiyatrosundan İstanbul’a kültür gezisi

Türkiye – Yunanistan sınır kapıları arasındaki yeni köprünün inşasına bu yıl başlanacak

Amerikan üniversitelerinde Filistin’e destek gösterileri devam ediyor

BTAYTD Kadınlar Kolundan Ketenlik’te etkinlik