Anasayfa


11-02-2019
Cihan İmamoğlu ve Emre Mustafa eyalet meclis üye adaylığını açıkladı
Gümülcine Belediye Başkan Yardımcısı avukat Cihan İmamoğlu ile genç işadamı Emre Mustafa, Hristodulos Topsidis’in listesinden eyalet meclis üye adaylığını açıkladı.
11 Şubat 2019 Pazartesi

CİHAN İMAMOĞLU

Gümülcineli avukat Cihan İmamoğlu eyalet meclis üyesi adaylığını açıkladı. Gümülcine Belediye Başkan Yardımcısı Cihan İmamoğlu, Mayıs ayındaki yerel seçimlerde Hristodulos Topsidis’in "BÖLGESEL SENTEZ" (Περιφερειακή Σύνθεση) listesinden Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Meclis Üyesi adayı olduğunu açıkladı. İmamoğlu, adaylığını şu ifadelerle duyurdu: “Kıymetli soydaşlarım, Önümüzdeki yerel seçimlerde Eyalet Meclis Üyesi Adayı olacağımı sizlere saygıyla bildirmek isterim. Sizin hakkınızı ve hukukunuzu en iyi şekilde savunabileceğime ve çok ciddi Eyalet meselelerinde sesinizi güçlü bir şekilde duyurabileceğime inanarak bu siyasi adımı atmaktayım. Hukuk bilgime ve idari tecrübeme dayanarak ve hizmet anlamının bir vazife olduğunu düşünerek halkımıza faydalı olma hedefiyle sizin değerli oylarınıza talip olduğumu bildirir, saygı ve sevgilerimi sunarım."

EMRE MUSTAFA

Petrol Ofisi Yunanistan Bayii işadamı Emre Mustafa, Mayıs ayında yapılacak yerel seçimlerde Doğu Makedonya Trakya (DMT) Eyalet Başkan adayı Hristodulos Topsidis’in listesinden Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Meclis Üye adayı olduğunu açıkladı. Daha önce Genç Akademisyenler Topluluğu başkanlığı da yapan Emre Mustafa, adaylığıyla ilgili olarak basın açıklaması yayınladı.

Mustafa'nın yayınladığı yazılı açıklama şöyle:

"Değerli Batı Trakyalı soydaşlarım;

Önümüzdeki Mayıs ayında yapılacak olan seçimlerde, Doğu Makedonya Trakya Eyalet Meclis Üyesi adayı olduğumu sizlerle paylaşmaktan gurur duyarım.

İş hayatımda yaptığım çalışmalar neticesinde halkımın desteği ile aldığım başarılı sonuçların ardından, yine sizin desteğinizle siyasi hayata başlayarak hizmet noktasında karşılık verme zamanı geldiğini düşünüyorum. Değerli oylarınızla meclise seçilmem halinde, Azınlığımızın çok iyi bildiğim sorunlarının çözümünde mücadele edeceğim.
Bu vesileyle önümüzdeki yerel seçimlerde siz değerli halkımın oylarına talip olduğumu belirtir ve desteğinizi beklerim."


Haberler


GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup

Mihaloliakos’un tahliyesine tepkiler