Anasayfa


12-02-2019
DEB Partisi Çepelli köyünde kadınlarla buluştu
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi 9 Şubat Cumartesi akşamı Gümülcine’nin Çepelli köyünde kadınlara yönelik çay gecesi düzeledi.
12 Şubat 2019 Salı

DEB Partisi çay gecesi etkiniklerine Çepelli köyünden başladı. Etkinliğe Geceye Dinkler Hanımeli Derneği Korosu da katılarak bayanlara eğlenceli dakikalar yaşattı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte, DEB Partisi’nin kadın yöneticileri parti çalışmaları hakkında kadınlara bilgi verdi.

Çepelli köyündeki etkinliğe DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Genel Sekreter Yeşim Hasan, Genel Başkan Yardımcısı Refika Adem ve Kadın Kolları Başkanı Duygu Mustafa’nın yanı sıra çok sayıda kadın katıldı.

Etkinlikte DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Çepelli kadınlarına etkinliğe katılımlarından dolayı teşekkür etti. DEB Partisi’nin bir azınlık partisi olması sebebiyle diğer siyasi partilerden farklı olduğunu vurgulayan Asafoğlu kadınların daha fazla ön plana çıkarak gücünü göstermeleri gerektiğinin altını çizdi.

Çiğdem Asafoğlu “Bu etkinlikte bizi yalnız bırakmayan ve davete icabet eden Çepelli köyü kadınlarına sonsuz teşekkür ederiz. Ayrıca Dinkler Hanımeli Derneği Korosu’na da gösterdikleri nezaketlerinden dolayı teşekkür eder, gönüllülük esasına bağlı olarak oluşturdukları koroları ve çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.” diye konuştu.

Haberler


GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup

Mihaloliakos’un tahliyesine tepkiler