Anasayfa


12-02-2019
İTB Kadınlar Kolu geleneksel kahvaltı etkinliğini gerçekleştirdi
İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu 3 Şubat Pazar günü kadınlara yönelik bir kahvaltı düzenledi.
12 Şubat 2019 Salı



İskeçe Le Chalet otelinde düzenlenen kahvaltıya Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu’nun eşi Aslı Ömeroğlu, Rodop milletvekilleri Mustafa Mustafa’nın eşi Elvan Mustafa, Ayhan Karayusuf’un eşi Birsen Osman, İlhan Ahmet’in eşi Belgin Hakkı, DEB Partisi Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza’nin eşi Müberra Karadayı, BAKEŞ Müdürü Pervin Hayrullah, Kırköy Derneği Ova Kadınlar Kolu Başkanı Fatma Saliemin, İskeçe İli Türk Kadınları Derneği Başkanı Aysel Sağır, OKAP Koordinatörü Sevtap Hint, İTB yönetim kurulu üyeleri, İTB eski kadınlar kolu başkanları, öğretmenler, İskeçe ve civar köylerden yaklaşık 200 kadın katıldı.

Batı Trakya Türk Kadın Platformu Sözcüsü ve İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu Başkanı Sevil Şerifoğlu kahvaltıda bir konuşma yaptı. Şerifoğlu, “İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu olarak düzenlediğimiz bu kahvaltıda bizleri yalnız bırakmadığınız için siz değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Kahvaltı etkinliğinin bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz. Bu kahvaltı etkinliğinin geleneksel hale gelmesini hedefliyoruz. Kahvaltımızın amacı kadınlarımızla bir arada olarak hoş vakit geçirmek ve fikir alışverişinde bulunmak.” diye konuştu.

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu’nun eşi Aslı Ömeroğlu da kısa bir konuşma yaparak, kendisini kahvaltıya davet eden İTB Kadınlar Kolu’na teșekkür ederek, İskeçeli kadınlarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haberler


GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup

Mihaloliakos’un tahliyesine tepkiler