Anasayfa

14-02-2019
Olimpiakos hakemi protesto ederek maçı terk etti
Basketbolda Yunanistan Kupası yarı finalinde Olimpiakos, Panathinaikos’a konuk olduğu maçta hakem kararlarını protesto ederek ikinci yarıya çıkmadı.
14 Şubat 2019 Perşembe

Olimpiakos Basketbol Takımı, Atina’daki OAKA Arena’da oynanan ve ilk devresi Panathinaikos’un 40-25 üstünlüğüyle sona eren yarı finalde, hakem kararlarından memnun olmadığı gerekçesiyle ikinci yarıda sahaya çıkmama kararı aldı.

Olimpiakos Basketbol Takımı Genel Menajeri Hristos Stavropulos, karşılaşmanın ardından basına yaptığı açıklamada, hakem kararlarından yakınarak, "Midemiz bulandı. Artık bunları kaldıramıyoruz. Yetkililer artık bu konuda bir şeyler yapmalı." ifadesini kullandı.

Panathinaikos Basketbol Kulübü Başkanı Dimitris Yiannakopulos ise rakip takımın aldığı bu kararı eleştirerek "Bunlar planlı yapılan şeyler. Anlaşılan oyuncularına para ödeyemiyor ve havlu atıyorlar. Şimdi de hakemleri beğenmediklerini söylüyorlar. Bu kabul edilemez bir durum. Maçı sahada kazanır ya da kaybedersin." yorumunda bulundu.

Haberler


İskeçe Müftülüğünden “Evliliğe İlk Adım” programı

Çiftçi eylemlerinin Türk tarafındaki tır trafiğine olumsuz etkileri sürüyor

Gümülcine Belediyesinden sembolik kapanma kararı

İTB yürüyüşü ile ilgili “maske davası” yine ertelendi

“Ücretsiz Bayram Paketi” adıyla dolandırıcılık uyarısı

Mustafa Trampa: “Türkçenin korunması kültürel süreklilik için hayati öneme sahiptir”

Kozlukebir Belediyesi 16 Aralık’ta kapalı

Ova Kadınlar Kolunun geleneksel çay akşamı yoğun ilgi gördü

Çiftçilerden Miçotakis’e ret: Net yanıt gelmeden görüşme yok

İskeçe’den Atina’ya giden gencin valizinden Kalashnikov çıktı

İflas edenlere ceza affı, esnafa destek kuponu

Fehim Ahmet, Edirne Dini İhtisas Merkezi mezuniyet törenine katıldı