Anasayfa

14-02-2019
Gümülcine Medrese temsilcileriyle Eğitim Bakanı arasındaki görüşme ertelendi
Gümülcien Medresesi temsilcileriyle, Eğitim Bakanı Kostas Gavroglu arasında yapılacak görüşmenin ertelendiği bildirildi.
14 Şubat 2019 Perşembe

Türkçe ders saatlerinin azaltılmasına tepki göstererek iki ay boyunca eylem yapan Medrese öğrencileri ve okul encümen heyeti ile Eğitim Bakanı Gavroglu'nun bugün (14 Şubat Perşembe) yapacağı görüşmenin önümüzdeki hafta yapılması kararlaştırıldı. Görüşmenin, Bakan Gavroglu'nun yoğun programı nedeniyle ertelendiği ifade edildi. Eğitim Bakanı ile Gümülcine Medrese-i Hayriye temsilcileri arasında yapılacak görüşmenin 20 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirileceği kaydedildi.

ÇÖZÜM BULUNMAZSA EYLEM YENİNDEN BAŞLAYABİLİR

Medrese temsilcileri önümüzdeki hafta yapılacak görüşmeden sonra çözüm bulunması halinde eylemin nihai bir şekilde sona erdirileceğini, aksi takdirde öğrenci eyleminin yeniden başlayacağını dile getirdiler.

Medrese temsilcileri geçen hafta okuldaki boykota ara vermişti.

Haberler


Seçek’te 672 yıllık gelenek coşkuyla yaşatıldı

Atina yakınlarında yangın söndürme çalışmaları sırasında iki helikopter çarpıştı

Refika Habipoğlu son yolculuğuna uğurlandı

73 orman yangınıyla mücadele sürüyor

Geleneksel Şahin Vakfı Kermesi başladı

Rodop ilinde yangın riski en yüksek seviyede

GAT Festivali 2 Ağustos’ta

AB ülkelerinde bu yıl orman yangınlarında kayıp 435 bin hektarı buldu

Irmak Arıcı’nın yerine Güliz Ayla sahne alacak

Elektronik fatura 1 Ekim’den itibaren tüm işletmeler için zorunlu olacak

BAKEŞ’ten yeni kitap: ’Kum Saatine Sıkışan Hayatlar’

Gümülcineli Prof. Dr. Ömer Devecioğlu son yolculuğuna uğurlandı