Anasayfa


14-02-2019
İskeçeli Dr. Engin Kıyıcı muayenehanesini açtı
İskeçeli Ürolog Engin Kıyıcı muayenehanesini açtı.
14 Şubat 2019 Perşembe

Tesalya Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Üroloji – Androloji Uzmanı Operatör Doktor Engin Kıyıcı, İskeçe’deki kendi muayenehanesini açarak hastalarına hizmet vermeye başladı.

İskeçe’nin Paşevik köyünde dünyaya gelen Engin Kıyıcı, ilkokulu Paşevik Türk Azınlık İlkokulu’nda tamamladı. Daha sonra Gökçepınar Ortaokulu’na giden Engin Kıyıcı lise eğitimini ise İskeçe Üçüncü Lise’de tamamladı.

2005 yılında Larisa’daki Tesalya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin kazanan Engin Kıyıcı, 2011 yılında fakülteden mezun oldu. Askerliğini Deniz Kuvvetleri’nde doktor olarak yaptı.

2012 yılıda İskeçe Devlet Hastanesi’nde üroloji uzmanlığına başladı. Birbuçuk yıl İskeçe Hastanesi’nde eğitim alan Engin Kıyıcı, uzmanlık eğitimine bir yıl Kavala hastanesinde devam etti. Daha sonra Dedeağaç Tıp Fakültesi Hastanesi’ne geçen Engin Kıyıcı uzmanlığını burada tamamladıktan sonra, 4 yıl boyunca Dedeağaç Hastanesi’nde üroloji ve androloji alanında master ve doktora yaptı. Dr. Engin Kıyıcı, doktora eğitimine hala devam ediyor.

Üroloji ve Androloji Uzmanı Operatör Dr. Engin Kıyıcı geçtiğimiz haftalarda İskeçe’deki muayenehanesini açarak hizmete başladı. Böbrek, mesane, testis ve prostat kanseri tedavisi ve ameliyatlarına katılan Dr. Engin Kıyıcı, kapalı ve açık lazer ameliyatları, laparoskopik ameliyatları, endoüroloji, böbrek, üreter ve mesane taşlarının tedavisi, androloji ve cinsel fonksiyon bozuklukları tanı ve tedavisi, erkek infertilitesi tanı ve tedavisi, sünnet ve inmemiş testis tedavisi alanında hizmet veriyor.

Dr. Engin Kıyıcı, hafta için her gün saat 09:00 – 14:00 saatleri ayrıca Salı – Perşembe günleri de 17:30 – 20:30 ve Cumartesi günleri 09:00 – 13:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Dr. Engin Kıyıcı’nın muayenehanesi İskeçe’de Thermopilon sokağı 2 numaradaki binada 3. katta bulunuyor.

Anaokulu öğretmeni ve özel eğitim uzmanı olan Hamdiye Palikar’la evli olan Dr. Engin Kıyıcı iki çocuk babası.

Haberler


GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup

Mihaloliakos’un tahliyesine tepkiler