Anasayfa

25-02-2019
Ova Kadınlar Kolu geleneksel çay gecesi gerçekleşti
İskeçe Ova bölgesi kadınlarının oluşturduğu Ova Kadınlar Kolu geleneksel çay gecesi etkinliğini 22 Şubat Cuma akşamı Kırköy Eğitim ve Kültür Derneği merkezinde gerçekleştirdi.
25 Şubat 2019 Pazartesi



Yoğun katılımın gerçekleştiği programda Psikolog Seval Osmanoğlu’nun ’Okul-Aile-Çocuk’ konulu sunumu ilgiyle takip edildi. Etkinlikte ayrıca ova halk oyunları ekipleri gösteriler sundu. Misafirlere ova kadınlarının hazırladığı geleneksel lezzetlerden de ikram edildi.

Ova kadınlarının yoğun katılım gösterdiği bu etkinliğe DEB Partisi Başkanı Çiğdem Asafoğlu, İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu Başkanı ve Batı Trakya Türk Kadın Platformu sözcüsü Sevil Şerifoğlu, Dinkler Hanımeli Derneği Başkanı Aylin Ahmetoğlu da iştirak ederek ova kadınlarıyla kaynaşma imkanı buldular.

Ova Kadınlar Kolu Başkanı Fatma Saliemin de geleneksel etkinliklerine katılım gösteren ve katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. Gecenin sonunda ise çocuklara küçük hediyeler takdim edildi.

Haberler


Gençler Karasu kıyısında buluşuyor

Milletvekili Baran: “İskeçe’de ambulans krizi vatandaşın hayatını tehlikeye atıyor”

Mustafçova Belediye Başkanı Kurt’tan Eyalet Başkanı Topsidis’e ziyaret

DTİK Kuzey Makedonya buluşması Üsküp’te gerçekleştirildi

Hasan Paçaman’dan Turus ve Eren’e ziyaret

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği genel kurulu bu pazar

Batı Trakya’da Ruh Sağlığı Hizmetlerine Yaklaşım ve Kültürel Etkiler

Batı Trakyalı Ömer Hacı Karaahmet, Türkiye üçüncüsü oldu

Zeybek: “Yeni tarım politikası üreticiyi zor durumda bırakacak”

SEÇEK Derneğinden Ankara’da üst düzey ziyaretler

Ilıca’da geleneksel Hıdırellez coşkusu

BTAYTD Darbuka Ritim Atölyesi Kakava Şenlikleri’nde sahne aldı