Anasayfa

06-03-2019
Belediye başkan adayı Gravanis 15 adayı daha açıkladı
Gümülcine belediye başkan adayı Andonis Gravanis, listesinde yer alacak 15 adayın daha ismini açıkladı.
6 Mart 2019 Çarşamba

Gravanis, adayların tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, daha üretken, dayanışmacı ve çalışkan bir belediye yönetimi için uğraş vermeye devam ettiklerini söyledi.

Gravanis'in ilan ettiği adaylar arasında Türk azınlıktan dört kişi bulunuyor. Foto - Center'ın sahibi Mesut Hasan, emekli öğretmen Emine Tahsin, matematik öğretmeni Ali Alioğlu ve serbest meslek sahibi Hakan Halil Tevfik ismi açıklanan adaylar arasında yer aldı.

Garanis'in listesinde yer alacağı açıklanan diğer adaylar ise şöyle: Theodoros Gantis, Yorgos Dukas, İrini Kaloyannidu, İoannis Kelesidis, Vangelis Lafçis, Theodoros Maniças, Fotis Melegos, Argiro Balabani, Dimitra Babasidu, Dimitris Ksenakis, Dimitra Çimbiridu.

Yeni Demokrasi Partisi tarafından desteklenen Gümülcine belediye başkan adayı Andonis Gravanis'in listesinde yer alacağı açıklanan Theodoros Gantis'in önceki seçimlerde Yorgos Petridis'in listesinden aday olduğu belirtildi. Ayrıca ismi açıklanan Dimitra Çimbiridu'nun da Yeni Demokrasi Partisi Rodop İl Teşkilatı Başkan Yardımcısı olduğu ifade edildi.

Haberler


Edirne heyeti Topsidis ile görüştü: Gündem turizm ve sınır kapıları

Kesriye’de "koyun-keçi çiçeği" hastalığı nedeniyle acil önlemler alındı

Batı Nil Virüsü vakaları son bir haftada 23 artarak 65’e yükseldi

Kosmidu ve “kurumsal tarafsızlık”

Azınlık eğitimi ’yasalar böyle diyor’ denilerek tasfiye edilemez

Hakkın aynasını kırmayalım

İskeçeli Kur’an kursu öğrencileri Bolu ve İstanbul’u gezdi

Miçotakis: “Yunanistan artık yolsuzluk ağlarının ve kayırmacılığın esiri olamaz”

Yapay Zeka - Anlamını Yitiren Sıfatlar - Gerçeğin Sorgulanması

Rodop ilinde muhasebe büroları 10-21 Ağustos’ta kapalı olacak

EEDA: Yunanistan’da hukukun üstünlüğünü zedeleyen yapısal sorunlar sürüyor

Alantepe Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri 21-23 Ağustos’ta yapılacak