Anasayfa

07-03-2019
Kadın Platformu Edirne'deki Kadınlar Günü Kutlaması'na katılıyor
Batı Trakya Türk Kadın Platformu, Edirne'de "Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılacak.
7 Mart 2019 Perşembe



Edirne Valiliği tarafından gerçekleştirilen "Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı" 9 Mart Cumartesi günü Edirne'deki Mimar Sinan Spor Salonu'nda yapılacak. Etkinliğe Batı Trakya'dan da yaklaşık 50 kişi katılacak.

Etkinlik çerçevesinde çeşitli sergiler, Rumeli Işığı Sergisi, Halk Oyunları Gösterisi, Modern Dans Gösterisi ve Konser gerçekleştirilecek.

Edirne'de gerçekleştirilecek Kadınlar Günü Kutlaması'yla ilgili olarak GÜNDEM'e konuşan Batı Trakya Türk Kadın Platformu Sözcüsü Aslı Ali, Edirne Valisi Ekrem Canalp'ın eşi Ayten Canalp'ın himayesinde yapılacak programa Batı Trakya genelinden kadınlarla birlikte katılacaklarını söyledi. Aslı Ali, etkinlik çerçevesinde gerçekleştirilecek defileye Gümülcine ve İskeçe'den geleneksel kıyafetlerle katılacaklarını belirterek, "Yapılacak defilede biz de Batı Trakya'yı temsil edeceğiz. Kendi bölgemizden kıyafetlerimiz defilede yer alacak." dedi. Ali, Batı Trakya'dan Edirne'ye gidecek olan ekipte Gümülcine'deki engelliler derneği Perpato yönetici ve üyelerinin de olacağını ifade etti.

Haberler


Öğrencilere diş hekimliği ve eczacılık meslekleri tanıtıldı

ABTTF, Avrupa Parlamentosunun hukukun üstünlüğü oturumuna katıldı

İskeçe Müftüsü Trampa’dan Yunanistan’a müftülük sorununun çözümü için diyalog çağrısı

İnanç Mustafaoğlu’ndan Büyükelçi Erciyes’e ziyaret

Çelebi Sultan Mehmet Camii Noel’den önce açılacak

İtalyan Film Festivali 12-15 Kasım’da düzenlenecek

Doğum yardımı artırılıyor

Mehmet Hilmi’nin mücadelesi Türk Tarih Kongresi’nde anlatıldı

GTGB eski başkanlarından Arif Hüseyinoğlu vefat etti

“Müftü” mü, atanmış memur mu?

Elektrik borçlarına yeni düzenleme: Kesinti öncesi 10 gün süre verilecek

Kültür Bakanı Mendoni İmaret’in halka açılacağını duyurdu