Anasayfa

07-03-2019
Kadın Platformu Edirne'deki Kadınlar Günü Kutlaması'na katılıyor
Batı Trakya Türk Kadın Platformu, Edirne'de "Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılacak.
7 Mart 2019 Perşembe



Edirne Valiliği tarafından gerçekleştirilen "Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı" 9 Mart Cumartesi günü Edirne'deki Mimar Sinan Spor Salonu'nda yapılacak. Etkinliğe Batı Trakya'dan da yaklaşık 50 kişi katılacak.

Etkinlik çerçevesinde çeşitli sergiler, Rumeli Işığı Sergisi, Halk Oyunları Gösterisi, Modern Dans Gösterisi ve Konser gerçekleştirilecek.

Edirne'de gerçekleştirilecek Kadınlar Günü Kutlaması'yla ilgili olarak GÜNDEM'e konuşan Batı Trakya Türk Kadın Platformu Sözcüsü Aslı Ali, Edirne Valisi Ekrem Canalp'ın eşi Ayten Canalp'ın himayesinde yapılacak programa Batı Trakya genelinden kadınlarla birlikte katılacaklarını söyledi. Aslı Ali, etkinlik çerçevesinde gerçekleştirilecek defileye Gümülcine ve İskeçe'den geleneksel kıyafetlerle katılacaklarını belirterek, "Yapılacak defilede biz de Batı Trakya'yı temsil edeceğiz. Kendi bölgemizden kıyafetlerimiz defilede yer alacak." dedi. Ali, Batı Trakya'dan Edirne'ye gidecek olan ekipte Gümülcine'deki engelliler derneği Perpato yönetici ve üyelerinin de olacağını ifade etti.

Haberler


Tütün üreticilerine destek sinyali

Araç bakım sektörü grevde: Dijital kayıt zorunluluğuna tepki

Gastrade, Dedeağaç’ta ikinci FSRU projesini planlıyor

Kask denetimleri sıkılaşıyor!

BTAYTD, FUEN Avrupa Azınlık Bölgeleri Forumu’na katıldı

Yeni çalışma yasası neler içeriyor?

“Dr. Sadık Ahmet Gençlik ve Spor Merkezi” Bursa’da hizmet açıldı

Millet Gazetesine açılan 50 bin eurolok tazminat davası reddedildi

Sivil Koruma ve İklim Krizi Bakanlığından yangın uyarısı

Yeni kabine üyeleri yemin ederek göreve başladı

Maronya Antik Tiyatrosunda “Strings in Motion” konseri

Gıda ve akaryakıtta kâr sınırı uygulaması sona eriyor