Anasayfa

07-03-2019
Rıdvan Ahmet, Kozlukebir Belediye Başkanlığı'na adaylığını resmen açıkladı
Demokratik Güç Listesi ve Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, yayınladığı açıklamayla Mayıs ayında yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olacağını duyurdu.
7 Mart 2019 Perşembe

Görev yaptıkları süre içinde köyler arasında hiç bir ayrım yapmadan yönettikleri belediyeye en iyi hizmeti yapmaya çalıştıklarını dile getiren Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, "Önümüzdeki Mayıs ayında yapılacak seçimlerde Demokratik Güç Listesi olarak tekrar aday olduğumuzu siz değerli halkımıza bildirmekten onur duyarız." ifadelerini kullandı.

Demokratik Güç Listesi ve Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet açıklamasında şunları kaydetti: "Çok değerli Kozlukebir Belediyesi halkı hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Bundan beş yıl önce toplumun her kesimini kucaklayacak şekilde eşitlik ve adalet ilkeleriyle, bu toplaklarda yaşayan herkesin sözü, düşüncesi, görüşü bizim için değerlidir diyerek birikimlerimizi ve çalışmalarımızı önce insan anlayışıyla sizlerin sevgi, güven ve desteğiyle harmanlayarak hizmete talip olmuştuk.

Gerek ülke, gerek Belediye , gerekse bölge halkı olarak imkanların son derece kısıtlı olduğu, bir gün sonrasında bile ne olacağı belli olmayan kritik ve çok zor bir dönemden geçtik.

Bu zor dönemde şikayet eden değil şikayet dinleyen, sorun çıkaran değil sorunlara çözüm üreten, dertlerine çare bulan bir yönetim anlayışıyla çalıştık. Her zaman hakkın ve hakikatin yanında adaletsizliğin ise karşısında olduk. Yaratılanı yaradandan ötürü severek, köylerimiz arasında hiç bir ayrım yapmadan, bize oy versin veya vermesin, hiçkimseyi ayırmadan yaşadığımız ve yönettiğiniz belediyeye hizmet için gece gündüz çaba sarfederek imkanlarımız çerçevesinde en iyi hizmeti yapmaya çalıştık. Her zaman hizmet üretmek, değer üretmek ve bugüne kadar yapılamayanları yapabilmek için ugraş verdik.

Çok değerli Kozlukebir Belediyesi halkı,
Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da ekip arkadaşlarımızla birlikte sahip olduğumuz çizgiden ayrılmadan, ahlâklı, ilkeli, edepli, azimli ve kararlı bir şekilde hiç bir güç karşısında eğilmeden, korkmadan yorulmadan bölgemizde sizlere en iyi hizmeti yapabilmek için önümüzdeki Mayıs ayında yapılacak seçimlerde Demokratik Güç Listesi olarak tekrar aday olduğumuzu siz değerli halkımıza bildirmekten onur duyarız."

Haberler


“Müftü Mustafa Hilmi Aga Toplum Öncüleri Ödülleri” sahiplerini buldu

Batı Trakya Öğrenci Birliğinden Ankara’da resmi temaslar

YTB’de Mustafa Kırımoğlu için vefa programı

Başkonsolos Ünal ve Ticaret Ataşesi İren’den Trakya İşadamları Derneği ziyareti

Yerlikaya ile Hrisohoidis görüştü

Yerapetritis: “Arnavutluk’taki Yunan azınlığın hakları Yunanistan için öncelikli konudur”

İskeçe’de kontrollü park cezası artırıldı

İskeçe’de dehşet verici olay: Zehirlenen 14 kedi ölü bulundu

Batı Trakya’dan 6 sporcu Fenerbahçe’nin radarında

Trafik kazaları elektronik uygulamayla takip edilecek

2026 bütçesi meclisten geçti

Özgür Ferhat: “2026 bütçesi halkı değil, ayrıcalıklı zenginleri koruyor”