Anasayfa

19-03-2019
Batı Trakya Türkleri aile gecesinde buluştu
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) üyesi Viersen Batı Trakya Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, 16 Mart Cumartesi günü aile gecesi düzenledi.
19 Mart 2019 Salı

ABTTF'yi temsilen Başkan Yardımcısı Serdar Kalekoğlu'nun katıldığı gecede ev sahibi derneğin yönetici ve üyeleri ile Viersen şehri ve çevresinde yaşayan çok sayıda Batı Trakya Türk'ü yer aldı.

Viersen Batı Trakya Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şenol Gacal yaptığı açış ve selamlama konuşmasında, dernek olarak Viersen şehri ve çevresinde yaşayan Batı Trakya Türklerine yönelik sosyal ve kültürel faaliyetler gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirterek, geceye katılarak kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür etti.

Tombala çekilişi ile sürpriz hediyelerin de dağıtıldığı geceye katılan konuklar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi ve birbirleriyle sohbet ederek hasret giderdi.

Haberler


Zeybek: “Yeni tarım politikası üreticiyi zor durumda bırakacak”

SEÇEK Derneği’nden Ankara’da üst düzey ziyaretler

Ilıca’da geleneksel Hıdırellez coşkusu

BTAYTD Darbuka Ritim Atölyesi Kakava Şenlikleri’nde sahne aldı

Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

ABTTF: “Zaharaki azınlık eğitim sorunlarını görmezden geldi”

Miçotakis, BAE Devlet Başkanı Nahyan ile Abu Dabi’de görüştü

Yeni deprem haritası: Dedeağaç’ın risk seviyesi yükseltildi

İsrail Savunma Bakanı Katz hakkında Yunanistan’da ön soruşturma başlatıldı

Gökçeada’daki Rum azınlık okullarına destek için Atina’da konser

Yaz aylarında iş yerleri saat 22.00’ye kadar açık kalsın önerisi

Gümülcine Müftülüğü Kitap Kulübü buluşmaları devam ediyor