Anasayfa

26-03-2019
Eyalet Eğitim Müdürü Keramaris'in yerine Bantikos geliyor
Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Eğitim Müdürü değişiyor. Hükümetin eski ortağı Bağımsız Yunanlılar (ANEL) Partisi üyesi olan Panayotis Keramaris'in yerine Kavala'dan Kostas Bantikos'un getirileceği bildirildi.
26 Mart 2019 Salı

Eyalet Eğitim Müdürlüğü görevi için yapılan başvuruların değerlendirildiği ve Kostas Bantikos'un değerlendirmede en yüksek puanı aldığı ifade edildi. Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Eğitim Müdürlüğü için 14 adayın başvurduğu belirtildi. Listelerin Eğitim Bakanı Kostas Gavroglu tarafından onaylandığı ve önümüzdeki günlerde atamaların yapılacağı dile getirildi.

Yeni eyalet eğitim müdürü Kostas Bantikos'un Drama kökenli olduğu ve Kavala'da görev yaptığı ifade edildi. Bantikos'un Kavala İlköğretim Müdürü olduğu belirtildi. 2015 yılında göreve getirilen Keramaris'in yerine eyalet eğitim müdürü olan Bantikos'un görev süresi Temmuz 2022'ye kadar devam edecek.

Haberler


Öğrenciler ve memurlar anayasa değişikliğini protesto etti

İsrail’den satın alınacak ’Aşil Kalkanı’ hakkında kaynak kodu tartışmaları sürüyor

Rodop ve Meriç’te yaşlıları hedef alan 7 dolandırıcılık olayı aydınlatıldı

Gökçeler kermesine yoğun ilgi

Avrupa Parlamentosu Latinopulu kararı: Dokunulmazlığı kaldırıldı

Yunanistan’da demografik alarm: 100 doğuma 184 ölüm

Bluefarm’a 2,9 milyon euroluk ilave yatırım

Hayvan hastalıklarına karşı mobil dezenfeksiyon noktaları yeniden devrede

BTAYTD Kadınlar Kolundan Çanakkale ve Gökçeada gezisi

Kasidiaris cezaevinden çıktı, siyasette yeni tartışma başladı

ABTTF’den tepki: Türk azınlık okulu kapatılırken devlet okulu büyütülüyor

Çipras’tan “NAZA” yönetmenlerine destek