Anasayfa

29-03-2019
Ahmet Faikoğlu'nun Almanya'daki kardeşi vefat etti
İskeçe eski bağımsız milletvekili Ahmet Faikoğlu'nun kardeşi Hasan Faikoğlu vefat etti.
29 Mart 2019 Cuma

Eski milletvekili Ahmet Faikoğlu'nun kardeşi Hasan Faikoğlu yaşadığı Almanya'nın Düsseldorf şehrinde hayatını kaybettiği ifade edildi.

Hasan Faikoğlu'nun uçakla doğduğu şehir olan İskeçe'ye getirildiği ve 29 Mart Cuma günü ikindi namazından sonra İskeçe Habipler mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.

İskeçe eski bağımsız milletvekili Ahmet Faikoğlu kardeşiyle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "24 Mart Tarihinde Almanya'nın Düsseldorf şehrinde hakkın rahmetine kavuşan kardeşim Hasan Faikoğlu'nun cenazesi bu gün 28 Mart tarihinde naaşı uçakla İskeçe'ye getirilmiştir.

Merhumun Cenazesi yarın Cuma günü ikindi namazından sonra baba evimiz karaiskaki sokak 95 numaralı hanemizden alınarak asri Habipler kabristanlığına defnedilecektir. Vukuu vefatından sonra acımızı paylaşan bizzat evimize gelerek ve ayrıca telefonlarla taziyede bulunan bütün soydaş,komşu hısım akraba ve dostlarımıza şahsım ve ailemiz adına şükranlarımı arz eder saygılarımı sunarım."

Haberler


Tempi tren faciası davası başlıyor: 36 sanık hakim karşısında

Gümülcine’de silahlı soygun girişimi: Bir kişi yakalandı, bir şüpheli aranıyor

Alkol ve sigara satışında dijital yaş doğrulama sistemi

Midilli’de şap alarmı: Hayvancılık ürünlerine kapsamlı yasaklar getirildi

Atina’da emekliler zam talebiyle sokağa çıktı

Rodop ilinde tarımın geleceği Gümülcine’deki kongrede tartışılacak

Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti İskandinav pazarına açılıyor

ABTTF’den 21 Mart mesajı: “Irkçılık ve ayrımcılık devam ediyor”

Gümülcine’de “Müzik Birleştirir” konseri

Büyükelçi Çağatay Erciyes’ten Batı Trakya’ya bayram ziyareti

Başkonsoloslukta bayram coşkusu

Plastik kapaklar umuda dönüşüyor