Anasayfa

29-03-2019
Ahmet Faikoğlu'nun Almanya'daki kardeşi vefat etti
İskeçe eski bağımsız milletvekili Ahmet Faikoğlu'nun kardeşi Hasan Faikoğlu vefat etti.
29 Mart 2019 Cuma

Eski milletvekili Ahmet Faikoğlu'nun kardeşi Hasan Faikoğlu yaşadığı Almanya'nın Düsseldorf şehrinde hayatını kaybettiği ifade edildi.

Hasan Faikoğlu'nun uçakla doğduğu şehir olan İskeçe'ye getirildiği ve 29 Mart Cuma günü ikindi namazından sonra İskeçe Habipler mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.

İskeçe eski bağımsız milletvekili Ahmet Faikoğlu kardeşiyle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "24 Mart Tarihinde Almanya'nın Düsseldorf şehrinde hakkın rahmetine kavuşan kardeşim Hasan Faikoğlu'nun cenazesi bu gün 28 Mart tarihinde naaşı uçakla İskeçe'ye getirilmiştir.

Merhumun Cenazesi yarın Cuma günü ikindi namazından sonra baba evimiz karaiskaki sokak 95 numaralı hanemizden alınarak asri Habipler kabristanlığına defnedilecektir. Vukuu vefatından sonra acımızı paylaşan bizzat evimize gelerek ve ayrıca telefonlarla taziyede bulunan bütün soydaş,komşu hısım akraba ve dostlarımıza şahsım ve ailemiz adına şükranlarımı arz eder saygılarımı sunarım."

Haberler


Başkonsolos Aykut Ünal için veda etkinliği düzenlendi

Özgür Ferhat’tan Eyalet Eğitim Müdürlüğüne ziyaret

Gümülcineli şair Hasan Ahmet’in şiirleri Japoncaya çevrildi

FUEN’de Batı Trakya için dini özerklik kararı

Kireççiler köyündeki posta dağıtımı sorununa çözüm talebi

Hakan Fidan’dan “Ege’de gerilim istemiyoruz” mesajı

DEB Partisinden Pavlos Fissas için Türkçe ve Yunanca anma video mesajı

İsrail ile askeri iş birliğine destek verenlerin oranı yüzde 51

YDP ilk sırada, ELAS ikinci, kararsızların oranı yüzde 18

KKE, İsrail ile ‘Aşil Kalkanı’ anlaşmasının iptalini istedi

Mazonakis’in ölümü sonrası sağlık merkezlerine yapay zekâ denetimi

Fener’de yeni ticari alanlar belirleniyor