Anasayfa

04-04-2019
Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif Almanya'da temaslarda bulundu
Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, 31 Mart Pazar günü Avrupa Türk İslam Birliği (ATİB) tarafından Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen "Balkanlarda Dini, Siyasi ve Sosyal Kültürel Hayat" konulu panele ve kültür şölenine katıldı.
4 Nisan 2019 Perşembe



Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Köln şehrindeki panelde "Batı Trakya'da Dini Hayat" başlığı altında bir konuşma yaptı. İbrahim Şerif'e Almanya ziyaretinde Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneği Başkanı Sadık Sadık eşlik etti.

Müftü İbrahim Şerif ve dernek başkanı Sadık Sadık Almanya'da Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) tarafından yaptırılan Köln Camii'ni ve yöneticilerini de ziyaret etti. Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Almanya'da yaşayan Batı Trakyalı soydaşlarla da bir araya gelerek görüşme imkanı buldu. Müftü Şerif Köln'deki tarihi Dom Kilisesi'ni de ziyaret etti.

Haberler


“Müftü Mustafa Hilmi Aga Toplum Öncüleri Ödülleri” sahiplerini buldu

Batı Trakya Öğrenci Birliğinden Ankara’da resmi temaslar

YTB’de Mustafa Kırımoğlu için vefa programı

Başkonsolos Ünal ve Ticaret Ataşesi İren’den Trakya İşadamları Derneği ziyareti

Yerlikaya ile Hrisohoidis görüştü

Yerapetritis: “Arnavutluk’taki Yunan azınlığın hakları Yunanistan için öncelikli konudur”

İskeçe’de kontrollü park cezası artırıldı

İskeçe’de dehşet verici olay: Zehirlenen 14 kedi ölü bulundu

Batı Trakya’dan 6 sporcu Fenerbahçe’nin radarında

Trafik kazaları elektronik uygulamayla takip edilecek

2026 bütçesi meclisten geçti

Özgür Ferhat: “2026 bütçesi halkı değil, ayrıcalıklı zenginleri koruyor”