Anasayfa

04-04-2019
Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif Almanya'da temaslarda bulundu
Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, 31 Mart Pazar günü Avrupa Türk İslam Birliği (ATİB) tarafından Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen "Balkanlarda Dini, Siyasi ve Sosyal Kültürel Hayat" konulu panele ve kültür şölenine katıldı.
4 Nisan 2019 Perşembe



Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Köln şehrindeki panelde "Batı Trakya'da Dini Hayat" başlığı altında bir konuşma yaptı. İbrahim Şerif'e Almanya ziyaretinde Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneği Başkanı Sadık Sadık eşlik etti.

Müftü İbrahim Şerif ve dernek başkanı Sadık Sadık Almanya'da Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) tarafından yaptırılan Köln Camii'ni ve yöneticilerini de ziyaret etti. Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Almanya'da yaşayan Batı Trakyalı soydaşlarla da bir araya gelerek görüşme imkanı buldu. Müftü Şerif Köln'deki tarihi Dom Kilisesi'ni de ziyaret etti.

Haberler


Tütün üreticilerine destek sinyali

Araç bakım sektörü grevde: Dijital kayıt zorunluluğuna tepki

Gastrade, Dedeağaç’ta ikinci FSRU projesini planlıyor

Kask denetimleri sıkılaşıyor!

BTAYTD, FUEN Avrupa Azınlık Bölgeleri Forumu’na katıldı

Yeni çalışma yasası neler içeriyor?

“Dr. Sadık Ahmet Gençlik ve Spor Merkezi” Bursa’da hizmet açıldı

Millet Gazetesine açılan 50 bin eurolok tazminat davası reddedildi

Sivil Koruma ve İklim Krizi Bakanlığından yangın uyarısı

Yeni kabine üyeleri yemin ederek göreve başladı

Maronya Antik Tiyatrosunda “Strings in Motion” konseri

Gıda ve akaryakıtta kâr sınırı uygulaması sona eriyor