Anasayfa


08-04-2019
DEB Partisi Koyunköy’ü ziyaret etti
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve parti yöneticileri, 5 Nisan Cuma günü İskeçe ilinde bulunan Koyunköy’ü ziyaret ettiler.
8 Nisan 2019 Pazartesi



Partinin erkek yöneticileri köy halkı ile birlikte Cuma namazını kılarken, Genel Başkan ve DEB Partisi kadın yöneticileri köydeki kadınlarla sohbet etme imkanı buldular.

Cuma namazının ardından tüm parti yöneticileri köy halkıyla bir araya gelerek, 26 Mayıs Pazar günü yapılacak Avrupa Parlamentosu seçimleri hakkında bilgi verdiler.

Genel Başkan Çiğdem Asafoğlu söz alarak, “DEB Partisi olarak Avrupa Parlamentosu seçimlerine katılma kararı aldık. Koyunköy bizim için çok önemli bir köy. Hepinizin desteğini bekliyoruz, bize atacağınız her oyun bir önemi olduğunu düşünüyoruz ve sandıktan çıkacak oyların varlığımızı kanıtlayacağını düşünüyoruz.” dedi.

DEB Partisi'nin İskeçeli yöneticilerinden Ozan Ahmetoğlu da yaptığı konuşmada, “Önümüzdeki 26 Mayıs AP seçimlerine DEB Partisi olarak katılıyoruz. Amacımız Atina ve Avrupa’ya sesimizi duyurmak ve Yunanistan'da yaşayan Batı Müslüman Türk Azınlığı’nın burada var olduğunu ispat etmek, yıllardan beri çözüm bekleyen problemerini dile getirmek. Koyunköy, Batı Trakya’nın en kalabalık Müslüman Türk köyüdür. 20 ve 50 yaş arası gençler yurt dışında iş peşinde koşuyorlar. Avrupa’nın ve Yunanistan’ın en yüksek işsizlik oranı İskeçe’de. Hemen ardından ise Rodop ili geliyor. İşte bizler bu mesajı vermek için, bu sorunlarımızı duyurmak için 26 Mayıs’ta sandığa gidiyoruz ve sizlerin desteğini bekliyoruz. Koyunköy halkına ve bugün aramızda bulunan Genel Başkanımız Çiğdem Asafoğlu’na teşekkür ediyorum. Ayrıca burada bulunan ve bu köydeki iki azınlık okulu ile bu tarihi camiyi ayakta tutan sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşaallah 26 Mayıs’ta yapılacak Avrupa Parlamentosu seçimlerinde Koyunköy halkı mücadelemize büyük katkı sağlar.” ifadelerini kullandı.


Haberler


GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup

Mihaloliakos’un tahliyesine tepkiler