Anasayfa

09-04-2019
Success Dersanelerinin etkinliğine yoğun ilgi
İskeçe'deki Success Dershaneleri'nin 7 Nisan Pazar akşamı Elisso Oteli'nde düzenlediği 2019 yılı diploma töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti.
9 Nisan 2019 Salı



Zengin bir programla gerçekleşen etkinliğe Edirne TED Koleji yetkilileri ve uzman psikolog Mustafa Soyutürk katıldı.

Etkinlikte Edirne TED Koleji'nden Kurucu Müdür Arzu Aydın ve Koordinatör Yücel Balkanlı ve Müdür Yardımcısı Ahu Alpağut konuşma yaptı.

Çok sayıda kişinin katıldığı etkinlilkte Arzu Aydın, Eylül ayında Edirne'de açılışını yapacakları özel TED kolejini tanıtan bir sunum gerçekleştirdi ve sözkonusu okulun öğrencilere eğitim alanında tüm imkanları sunacağını söyledi.

Daha sonra konuşan ve aslen Batı Trakyalı olan uzman psikolog Mustafa Soyutürk "İnternet Bağımlılığı - Sanal Uyuşturucu" konulu sunumuyla büyük ilgi topladı. Veli ve çocukları arasındaki hassas iletişime vurgu yapan Soyutürk, ailelerin güncel problemi haline gelen cep telefonu ve internet bağımlılığı ile başa çıkma yöntemlerini anlattı.

Tören, İskeçe, Gökçeler ve Şahin şubelerinden öğrencilerin hazırladıkları gösteriler, proje sunumları, halk dansları ve şarkılarıyla devam etti.

Etkinlikte başarılı öğrenciler, farklı seviyelerden 60 İngilizce Diploması ile Bilgisayar diplomalarını teslim aldı.
Törende dersanede görev yapan eğitimcilere teşekkür plaketleri hediye edildi.

Haberler


“Müftü Mustafa Hilmi Aga Toplum Öncüleri Ödülleri” sahiplerini buldu

Batı Trakya Öğrenci Birliğinden Ankara’da resmi temaslar

YTB’de Mustafa Kırımoğlu için vefa programı

Başkonsolos Ünal ve Ticaret Ataşesi İren’den Trakya İşadamları Derneği ziyareti

Yerlikaya ile Hrisohoidis görüştü

Yerapetritis: “Arnavutluk’taki Yunan azınlığın hakları Yunanistan için öncelikli konudur”

İskeçe’de kontrollü park cezası artırıldı

İskeçe’de dehşet verici olay: Zehirlenen 14 kedi ölü bulundu

Batı Trakya’dan 6 sporcu Fenerbahçe’nin radarında

Trafik kazaları elektronik uygulamayla takip edilecek

2026 bütçesi meclisten geçti

Özgür Ferhat: “2026 bütçesi halkı değil, ayrıcalıklı zenginleri koruyor”