Anasayfa

16-04-2019
Keşan ve Yassıköy okullarından ortak etkinlik
Edirne'nin Keşan ilçesindeki Ahmet Yenice Ortaokulu ile Yassıköy Azınlık İlkokulu 13 Nisan Cumartesi günü Yassıköy'de ortak etkinlik düzenledi.
16 Nisan 2019 Salı



Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Erasmus Projesi kapsamında, "Pedalım Sınır Ötesinde Dönüyor" sloganıyla Yassıköy'e gelen Keşan Ahmet Yenice Ortaokulu ekibini, Yassıköy Azınlık İlkokulu Müdürü İbrahim Sadık ile Okul Aile Birliği ve Encümen Heyeti yöneticileri karşıladı. İki okul öğrencileri bir araya gelerek çeşitli oyunlar oynadılar ve bisiklet sporlarında performanslarını sergilediler.

Projenin bir sonraki aşamasında ise, Yassıköy İlkokulu öğrencileri Türkiye'nin Keşan şehrinde konuk edilecek.

Yassıköy'deki etkinliğe, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, Keşan Ahmet Yenice Ortaokulu yöneticileri ve öğretmenleri, Rodop - Evros illeri SÖPA Mezunu Öğretmenler Derneği Başkanı Salih Ahmet ve yönetim kurulu üyeleri, Yassıköy Azınlık İlkokulu Müdürü İbrahim Sadık, Okul - Aile Birliği ve Encümen Heyeti yöneticileri ile çocuk velileri katıldı.

Haberler


Edirne heyeti Topsidis ile görüştü: Gündem turizm ve sınır kapıları

Kesriye’de "koyun-keçi çiçeği" hastalığı nedeniyle acil önlemler alındı

Batı Nil Virüsü vakaları son bir haftada 23 artarak 65’e yükseldi

Kosmidu ve “kurumsal tarafsızlık”

Azınlık eğitimi ’yasalar böyle diyor’ denilerek tasfiye edilemez

Hakkın aynasını kırmayalım

İskeçeli Kur’an kursu öğrencileri Bolu ve İstanbul’u gezdi

Miçotakis: “Yunanistan artık yolsuzluk ağlarının ve kayırmacılığın esiri olamaz”

Yapay Zeka - Anlamını Yitiren Sıfatlar - Gerçeğin Sorgulanması

Rodop ilinde muhasebe büroları 10-21 Ağustos’ta kapalı olacak

EEDA: Yunanistan’da hukukun üstünlüğünü zedeleyen yapısal sorunlar sürüyor

Alantepe Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri 21-23 Ağustos’ta yapılacak