Anasayfa

17-04-2019
DEB Partisi Yöneticileri Gökçeler köyünü ziyaret etti
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Yöneticileri Ozan Ahmetoğlu, Ramadan Duban, Bahri Belço ve Mustafa Şargo ile Avrupa Parlamentosu Milletvekili adayları Hüseyin Baltacı ve Hüseyin Bandak 12 Nisan Cuma günü İskeçe ilinde bulunan Gökçeler köyüne ziyarette bulundular.
17 Nisan 2019 Çarşamba



Partinin yöneticileri ve AP adayları köy halkı ile birlikte Cuma namazını kıldı.

Namaz sonrası DEB Partisi’nin İskeçeli yöneticilerinden Ozan Ahmetoğlu bir konuşma gerçekleştirerek 26 Mayıs'ta yapılacak olan Avrupa Parlamentosu seçimleri hakkında halka bilgiler verdi. Ozan Ahmetoğlu konuşmasında kronikleşmiş azınlık sorunları ve ekonomik kriz sebebiyle Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı insanının yaşadığı sıkıntıların daha güçlü bir dille Atina'ya ve Avrupa'ya duyurulması için DEB Partisi olarak AP seçimlerine katılma kararı alındığını söyledi ve köy halkından destek istedi.

Daha sonra DEB Partisi AP adayları Hüseyin Baltacı ve Hüseyin Bandak da söz alarak kısa birer selamlama konuşması yaptılar.


Haberler


Başkonsolos Aykut Ünal için veda etkinliği düzenlendi

Özgür Ferhat’tan Eyalet Eğitim Müdürlüğüne ziyaret

Gümülcineli şair Hasan Ahmet’in şiirleri Japoncaya çevrildi

FUEN’de Batı Trakya için dini özerklik kararı

Kireççiler köyündeki posta dağıtımı sorununa çözüm talebi

Hakan Fidan’dan “Ege’de gerilim istemiyoruz” mesajı

DEB Partisinden Pavlos Fissas için Türkçe ve Yunanca anma video mesajı

İsrail ile askeri iş birliğine destek verenlerin oranı yüzde 51

YDP ilk sırada, ELAS ikinci, kararsızların oranı yüzde 18

KKE, İsrail ile ‘Aşil Kalkanı’ anlaşmasının iptalini istedi

Mazonakis’in ölümü sonrası sağlık merkezlerine yapay zekâ denetimi

Fener’de yeni ticari alanlar belirleniyor