Anasayfa

17-04-2019
Celal Bayar Lisesi'ndeki kan bağışına yoğun ilgi
Gümülcine'deki Celal Bayar Azınlık Lisesi son sınıf öğrencileri, 17 Nisan Çarşamba günü kan bağışı kampanyası düzenledi.
17 Nisan 2019 Çarşamba



Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen kampanyaya öğrencilerin yanı sıra öğretmenler ve encümen heyeti de destek verdi.

Kan bağışı kampanyası, filoloji öğretmeni Kroku Theopula ile fizik öğretmeni Murat Kara Hüseyin'in organizatörlüğünde gerçekleşti.

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokulu ve Lisesi Müdürü Tunalp Mehmet kampanyayla ilgili olarak GÜNDEM'e yaptığı açıklamada, özverili çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik etti. Lise son sınıf öğrencilerinin düzenlediği kan bağışı kampanyasının artık geleneksel hale geldiğini söyleyen okul müdürü Mehmet, kan vermenin insan sağlığı için çok önemli olduğunun altını çizdi. Tunalp Mehmet, "Celal Bayar Lisesi öğrencileri bu yıl dokuzuncu kez bu kampanyayı düzenliyorlar. Kan her zaman lazım olan bir ihtiyaçtır. Kampanya ile kan bağışının önemi hakkında toplumumuzun bilinçlendirilmesi hedefleniyor. Kan bağışının önemini aktarmak adına düzenlenen kampanyada emeği geçen yetkililere ve bağışta bulunan öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkür ederiz." diye konuştu.

Haberler


“Müftü Mustafa Hilmi Aga Toplum Öncüleri Ödülleri” sahiplerini buldu

Batı Trakya Öğrenci Birliğinden Ankara’da resmi temaslar

YTB’de Mustafa Kırımoğlu için vefa programı

Başkonsolos Ünal ve Ticaret Ataşesi İren’den Trakya İşadamları Derneği ziyareti

Yerlikaya ile Hrisohoidis görüştü

Yerapetritis: “Arnavutluk’taki Yunan azınlığın hakları Yunanistan için öncelikli konudur”

İskeçe’de kontrollü park cezası artırıldı

İskeçe’de dehşet verici olay: Zehirlenen 14 kedi ölü bulundu

Batı Trakya’dan 6 sporcu Fenerbahçe’nin radarında

Trafik kazaları elektronik uygulamayla takip edilecek

2026 bütçesi meclisten geçti

Özgür Ferhat: “2026 bütçesi halkı değil, ayrıcalıklı zenginleri koruyor”