Anasayfa

22-04-2019
Türkiye Maarif Vakfı'ndan Batı Trakya ziyareti
Türkiye Maarif Vakfı (TMV) yöneticileri, Batı Trakya'da ziyaretlerde bulundu.
22 Nisan 2019 Pazartesi



Maarif Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çaltılı başkanlığındaki heyete, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Teşkilat Başkanı Musa Yurt refakat etti. Konuk heyet 16 - 17 Nisan tarihlerinde Gümülcine ve İskeçe'de kurumları ziyaret ederek, temaslarda bulundu.

Maarif Vakfı yöneticileri Gümülcine'de Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu'nu ziyaret etti. Heyet, aynı gün Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif'le de biraraya geldi. Türkiyeli konuklar Gümülcine Türk Gençler Birliği, BİHLİMDER ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği'ni de ziyaret etti.

Mustafa Çaltılı başkanlığındaki Maarif Vakfı heyeti 17 Nisan Çarşamba günü İskeçe'yi ziyaret etti. Heyet burada ilk olarak İskeçe Türk Birliği'ne geldi. burada dernek yöneticileri ve soydaşlarla biraraya gelen konuk heyet daha sonra İskeçe Müftülüğü'ne geçti. Maarif Vakfı yöneticileri müftülük ziyaretinde İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu ile görüştü.

Haberler


Trump’ın eski danışmanı Atina Büyükelçisi olarak göreve başladı

ELTA Genel Müdürü Gregoris Sklikas’tan istifa: “Plan uygulanmazsa maaşlar tehlikeye girebilir”

Kırköy Ova Kadınlar Kolundan Kuzey Makedonya’ya kültür gezisi

Yunanistan’da her 4 kişiden biri yoksulluk riski altında

Isınma yardımı başvuruları başlıyor

Zeybek, tarım desteği krizini meclise taşıdı

Gümülcine’de evcil hayvan denetimleri başlıyor

Gümülcine semalarında F-16 uçuşu

Miçotakis’in Gümülcine ziyareti ertelendi

Miçotakis’in ziyareti öncesi Meriç’te çiftçiler eylem hazırlığında

Miçotakis yarın Gümülcine’ye geliyor

2026 trafik harçları açıklandı: Son ödeme 31 Aralık