Anasayfa


21-05-2019
Yassıköy’de 4 bin kişilik iftar
Yassıköy halkının bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri iftar yemeğine Batı Trakya genelinden 4 bin kişi katıldı. Yassıköy stadında gerçekleşen iftarda 200 gönüllü genç görev yaptı.
21 Mayıs 2019 Salı



Akşam ezanı öncesi, minik çocuklar sahneye çıkarak ilahiler, şiirler okudular ve semazen gösterisi sundular. Açılan oruçtan sonra Batı Trakya Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif bir konuşma yaptı. Şerif, Yassıköy gençlerini ve halkını düzenledikleri iftardan dolayı tebrik etti.
İftara, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Rodop milletvekilleri Mustafa Mustafa ve İlhan Ahmet, Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğu’nu temsilen Konsolos İbrahim Sakli, DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve DEB Partisi AP milletvekili adayları, Yassıköy Belediye Başkanı ve başkan adayı Dr. İsmet Kadı, Yassıköy belediye başkan adayı Av. Önder Mümin, sabık Milletvekili ve BAKEŞ Başkanı Ahmet Hacıosman, Gümülcine Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet, Batı Trakya Din Görevliler Derneği Başkanı Sadık Sadık, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Necat Ahmet, Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Tarkan Multaza, meclis üyeleri Ahmet İbram, Mustafa Katrancı, İsmail Hüse Mustafa, eyalet meclis üyesi azınlık adayları ile çok sayıda soydaş katıldı.

Haberler


Batı Trakya Camileri Din Görevlilerinden Başkonsolos Ünal’a ziyaret

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi yöneticileri sorunlarını Hüseyin Zeybek’e iletti

Gümülcineli doktor Rıdvan Molla Hüseyin dağ koşusunda birinci oldu

İTB’den Ilıca’da Hıdırellez şenliği

İskeçe’de Bratankova ve Basaykova köylerinde hatim etkinliği

Yassiköy stadına otomatik sulama şebekesi

Yassıköy futbol takımı şampiyon oldu

‘Ekspres Vize’ye 5 ada daha dahil ediliyor

ABTTF: ‘9 Haziran’da AP seçimlerinde oylarımız DEB Partisine’

Güney Meriç Derneğinden Hıdırellez etkinliği

3500 dönümü sulayan kanalların bakım çalışmaları başladı

FUEN üyesi Türk kuruluşları AGİT toplantısına katıldı