Anasayfa

21-05-2019
Yassıköy'de 4 bin kişilik iftar
Yassıköy halkının bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri iftar yemeğine Batı Trakya genelinden 4 bin kişi katıldı. Yassıköy stadında gerçekleşen iftarda 200 gönüllü genç görev yaptı.
21 Mayıs 2019 Salı



Akşam ezanı öncesi, minik çocuklar sahneye çıkarak ilahiler, şiirler okudular ve semazen gösterisi sundular. Açılan oruçtan sonra Batı Trakya Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif bir konuşma yaptı. Şerif, Yassıköy gençlerini ve halkını düzenledikleri iftardan dolayı tebrik etti.
İftara, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Rodop milletvekilleri Mustafa Mustafa ve İlhan Ahmet, Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğu'nu temsilen Konsolos İbrahim Sakli, DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve DEB Partisi AP milletvekili adayları, Yassıköy Belediye Başkanı ve başkan adayı Dr. İsmet Kadı, Yassıköy belediye başkan adayı Av. Önder Mümin, sabık Milletvekili ve BAKEŞ Başkanı Ahmet Hacıosman, Gümülcine Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet, Batı Trakya Din Görevliler Derneği Başkanı Sadık Sadık, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Necat Ahmet, Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Tarkan Multaza, meclis üyeleri Ahmet İbram, Mustafa Katrancı, İsmail Hüse Mustafa, eyalet meclis üyesi azınlık adayları ile çok sayıda soydaş katıldı.

Haberler


Başkonsolos Aykut Ünal için veda etkinliği düzenlendi

Özgür Ferhat’tan Eyalet Eğitim Müdürlüğüne ziyaret

Gümülcineli şair Hasan Ahmet’in şiirleri Japoncaya çevrildi

FUEN’de Batı Trakya için dini özerklik kararı

Kireççiler köyündeki posta dağıtımı sorununa çözüm talebi

Hakan Fidan’dan “Ege’de gerilim istemiyoruz” mesajı

DEB Partisinden Pavlos Fissas için Türkçe ve Yunanca anma video mesajı

İsrail ile askeri iş birliğine destek verenlerin oranı yüzde 51

YDP ilk sırada, ELAS ikinci, kararsızların oranı yüzde 18

KKE, İsrail ile ‘Aşil Kalkanı’ anlaşmasının iptalini istedi

Mazonakis’in ölümü sonrası sağlık merkezlerine yapay zekâ denetimi

Fener’de yeni ticari alanlar belirleniyor