Anasayfa


23-05-2019
DEB Partisi’nde İskeçe ve Gümülcine’de mitingler
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi İskeçe İl Teşkilatı 21 Mayıs Salı akşamı İskeçe’nin ova bölgesinde bulunan Kırköy’de AP milletvekili seçimleri için miting gerçekleştirdi. DEB Partisi Rodop ilindeki ikinci mitingini de 22 Mayıs akşamı Büyük Müsellim köyünde yaptı.
23 Mayıs 2019 Perşembe



DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Şeçim Komisyonu Başkanı ve AP milletvekili adayı Ozan Ahmetoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Ramadan Duban ve Mustafa Şargo, Genel Başkan Yardımcısı ve AP milletvekili adayı Bahri Belço, AP milletvekili adayları Özlem Niyazioğlu, Gökmen Sabrioğlu, Hüseyin Bandak, Hüseyin Baltacı, Hamide Hacımemiş, Cemali Tahir, Yusuf Elşafey, Sevtap Hint, Pelin Koca Mollaoğlu, Ahmet Mustafa, Meltem Giritli, Reyhan Osman, Aysun Kara, Mehmet Macar ile MYK Üyeleri Ömer Muzafferoğlu, Mukaddes Sadık ve Ali Salihoğlu’ndan oluşan heyet mitinge katılarak, sonrasında köy halk ile sohbet etme imkanı buldu.
Teravih öncesi başlayan mitingin sunuculuğunu DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şargo yaptı. Sözü ilk olarak DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Seçim Komisyonu Başkanı ve AP milletvekili adayı Ozan Ahmetoğlu alarak, 26 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerinde, Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın yıllardan beri devam eden müftülük, vakıflar ve eğitim gibi sorunların yanı sıra son yıllarda azınlığı derinden yaralayan ekonomik krize bağlı göç meselesini Atina ve Avrupa’ya daha yüksek sesle duyurmak adına ova halkından destek istedi.
Ahmetoğlu’nun konuşmasından sonra adayların hepsi tek tek sahneye davet edilerek birer selamlama konuşması yaptılar.
Aynı günün iftarını DEB Partisi yöneticileri ve AP milletvekili adayları yine ova köylerinden Mıkmıllı köyünde yaptı. Son olarak DEB Partisi ekibi miting sonrası ova bölgesinde bir diğer köy olan Zeynelli’ye ziyeret gerçekleştirerek köy halkı ile kucaklaştı.

BÜYÜK MÜSELLİM KÖYÜNDE MİTİNG
DEB Partisi 22 Mayıs akşamı Büyük Müsellim köyünde miting gerçekleştirdi. Yoğun kalabalığın katılımıyla gerçekleşen miting, Genel Başkan Çiğdem Asafoğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı.

Genel Başkan yaptığı konuşmasında, DEB Partisi’nin halkın partisi olduğunu ve Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın yaşadığı sorunları dile getirmede önemli bir etken olduğunu söyledi. 26 Mayıs’ta DEB Partisi’ne atılacak bir oyun bile çok değerli olduğunu vurgulayan Asafoğlu, bir kez daha sandıktan çıkacak sonucun son derece olumlu olacağına inandığını dile getirdi ve bu sonucun tüm Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı için hayırlı olması temennisinde bulundu.
DEB Partisi AP adaylarından Abdülkadir Hafız Hoca, Akın İslam İbram, Ali Süleyman, Büşra Yusuf, Cahit Halil, Emine Molla Hüseyin, Ender Ali Çavuş, Esma Mustafa,Hasan Hasan, İbrahim Halil Hasan, Müberra Halil, Yeşim Hasan ve Sedat Hasan da söz alarak kendilerini tanıttılar ve DEB Partisi’nden aday olmaktan gurur duyduklarını belirttiler.
DEB Partisi’nin Rodop ilindeki bir diğer mitingi bu akşam (23 Mayıs Perşembe) Büyük Sirkeli köyünde gerçekleşecek..




Haberler


Özgür Ferhat’tan 1 Mayıs kutlaması

İTB Gençlik Buluşmaları’ndan ‘Memleketimi Tanıyorum’ projesi

Gümülcine Eski Başkonsolosu Şükrü Tufan hayatını kaybetti

Batı Trakya Camileri Din Görevlilerinden Başkonsolos Ünal’a ziyaret

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi yöneticileri sorunlarını Hüseyin Zeybek’e iletti

Gümülcineli doktor Rıdvan Molla Hüseyin dağ koşusunda birinci oldu

İTB’den Ilıca’da Hıdırellez şenliği

İskeçe’de Bratankova ve Basaykova köylerinde hatim etkinliği

Yassiköy stadına otomatik sulama şebekesi

Yassıköy futbol takımı şampiyon oldu

‘Ekspres Vize’ye 5 ada daha dahil ediliyor

ABTTF: ‘9 Haziran’da AP seçimlerinde oylarımız DEB Partisine’