Anasayfa


07-06-2019
Koyunköylü soydaşa ait depo yangında kül oldu
İskeçe’ye bağlı Koyunköy’de ikamet eden soydaşın bin metrekarelik deposu yangında kül oldu.
7 Haziran 2019 Cuma



Yunus Bandak adlı bir soydaşa ait depo çıkan yangında tamamen yandı. Hayvancılıkla uğraşan Yunus Bandak’a ait olan ve Koyunköy ile Sakarkaya arasında bulunan yem ve araç – gereçlerin muhafaza edildiği depodaki yangının yapılan bazı çalışmalar sırasında çıktığı bildirildi.

Olayla ilgili olarak gazetemize konuşan Yunus Bandak şunları söyledi: “Depomuz Koyunköy’ün çıkışında Sakarkaya yolunda. Bin metrekarelik bir depo. Ben hayvancılıkla uğraşıyorum. Burada da hayvanların yemlerini ve samanlarını tutuyorum. Kışın da hayvanların bir kısmını buraya getiriyorum. Bundan bir süre önce şikayet olmuş ve bana ait deponun dere yatağına yakın olduğu bahanesiyle depoyu oradan alıp 20 metre daha uzağa taşımam emredildi. Ancak dere yatağına çok daha yakın olan yapılar hatta fabrika bile olmasına rağmen böyle bir talimat geldi. bir ay içinde bunu yapmazsam ağır para cezası ödemek zorunda olacağım da bana iletildi. Ben de depoyu taşımaya başladım. Ancak demirleri keserken kıvılcımdan yangın çıktı. Zamanlara kıvılcım sıçrayınca çok hızlı bir şekilde yangın yayıldı ve canımızı zor kurtardık. Deponun girişindeki kamyonu da zor kurtardım. Eğer bir dakika geç kalsaydım kamyon da yanmış olacaktı. Zararımız çok büyük. Çok sayıda saman balyası vardı. Hayvanlar için yem vardı. Bazı araç – gereçler vardı. Hepsi yandı.”

Depoda çıkan yangına İskeçe itfaiyesi iki araçla müdahale etti. Ancak samanların alev alması nedeniyle depodan neredeyse hiçbir şey kurtarılamadı.

Haberler


Güney Meriç’te muhteşem Hıdırellez kutlaması

GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup