Anasayfa

18-07-2019
Stilyanidis, Meclis Anayasa Değişikliği Komisyonu Başkanlığı'na getiriliyor
Rodop ili Yeni Demokrasi Partisi (YDP) Milletvekili Evripidis Stilyanidis, Meclis Anayasa Değişikliği Komisyonu Başkanlığı'na getiriliyor.
18 Temmuz 2019 Perşembe

Başbakan Kiriakos Miçotakis'in, söz konusu komisyonun başkanlığına Stilyanidis'i önereceği bildirildi.

Trakya Dimokritos Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Stilyanidis, Hamburg Üniversitesi'nde anayasa hukuku öğretim üyeliği yapıyor. Rodop milletvekili Stilyanidis 2001 yılında da Meclis Anayasa Değişikliği Komisyonu üyeliği yaptı.

Stilyanidis konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Başbakan sayın Miçotakis'in önerisi benim için onur vericidir. Kendilerine, bilimsel bilgilerimi siyasi tecrübemle bütünleştirerek, ülkemizin kurumsal yeniden yapılanmasına katkı sağlayabilme imkanı tanıdığı için teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.


Haberler


Ahmet Yesevi Üniversitesi Gümülcine Türk Gençler Birliği’nde tanıtıldı

Türk-Yunan İş Forumu, İstanbul Ticaret Odasında düzenlendi

Mustafa Trampa: ‘Küçük Davutlu camii kararı vicdanları yaralamıştır’

Mustafçova Belediyesinden İskeçe Müftülüğüne ziyaret

GAT Hukuk Grubu, Strasburg’da eğitim gezisine katıldı

Rodop İli Türk Kadınları Kültür Derneğinden Strazburg’a çalışma ziyareti

Davutlu Mütevelli Heyeti Başkanına 9 ay hapis cezası!

Patrik Vartholomeos Atina’da

Yunanistan ve Mısır’dan Avrupa’ya enerji köprüsü

Geleneksel Kiraz Festivali 30 Mayıs’ta başlıyor

BTAYTD Kadınlar Kolundan nezaket ziyaretleri

Sosyal turizm başvuruları başladı