Anasayfa

01-08-2019
GAT Gençlik Festivali yoğun katılımla gerçekleşti
Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) çatısı altında faaliyetlerini yürüten Genç Akademisyenler Topluluğu (GAT), 31 Temmuz Çarşamba günü Gümülcine şehir meydanında 9. Geleneksel GAT Gençlik Festivali'ni düzenledi.
1 Ağustos 2019 Perşembe



Gençlik Festivalinin sunuculuğunu Şevval Mehmetoğlu ve Emre Ömer yaptı.

Etkinlikte BTAYTD Başkanı Hüseyin Baltacı bir selamlama konuşması yaptı. Dernek Başkanı Baltacı konuşmasında, "Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği ailesi olarak çok mutluyum. Gençliğimizle gurur duyuyoruz. Genç Akademisyenler Topluluğu gerek spor ,gerekse kültür alanında böyle başarılı organizasyonlara imza atmaya devam ediyor. Gençliğimiz sayesinde, geleceğe umutla bakıyoruz" dedi.

Etkinlik yerel gruplardan "Dream Team"in sahne almasıyla başladı. "Dream Team" üyeleri birbirinden güzel şarkıları seslendirerek katılımcıları doyasıya eğlendirdi.

Daha sonra ise Türkiye'den gelen ünlü sanatçı Mehmet Erdem sahneye çıktı. Türk müziğinin sevilen sanatçısı Mehmet Erdem gençlere muhteşem bir konser sundu.

Konseri, festivale evsahipliği yapan BTAYTD Başkanı Hüseyin Baltacı ve GAT Başkanı Tufan Bodur'un yanı sıra, Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosluğu'ndan Konsolos İbrahim Sakli, Doğu Makedonya - Trakya (DMT) Eyalet Başkan Yardımcısı Tarkan Multaza, DMT Meclis üyesi Mustafa Katrancı, DEB Partisi Gençlik Kolu Başkanı Burak Adil, Gümülcine belediye meclis üyesi Rıdvan Molla İsa, BAKEŞ Genel Müdürü Pervin Hayrullah, Rodop Milletvekili İlhan Ahmet'i temsilen danışmanı Sibel Osmanoğlu, GTGB Başkanı Necat Ahmet, Tütün Üreticileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Esat, SİRİZA Partisi milletvekili adayı Özgür Ferhat ve diğer yerel yöneticiler ile çok sayıda müziksever izledi.

Haberler


Gümülcine ve İskeçe Müftülerinden Leman dergisine tepki

Girit Adası’ndaki yangın yerleşim yerine sıçradı

Dışişleri Bakanı Yerapetritis Libya’ya gidiyor

Topsidis Rodop ilindeki çalışmaları anlattı

Ülke genelinde peş peşe orman yangınları!

Rodop ilinde yüksek yangın riski!

Yassıköy Belediyesinin 2024 Faaliyet Raporunu açıklandı

SİRİZA’nın yeni Merkez Komitesi üyeleri belli oldu

Zeybek ve Hacıgene arasında “azınlık okulu” tartışması

Habipoğlu: “AİHM kararı görmezden geliniyor”

Dışişleri Bakanı Yerapetritis İranlı mevkidaşıyla telefonda görüştü

Cezaevinde mahkumların çıkardığı yangında 4 kişi hastaneye kaldırıldı