Anasayfa

07-08-2019
Levent Sadık Ahmet Ankara'daki Büyükelçiler Konferansı'na katıldı
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yunanistan İş Konseyi Başkanı Levent Sadık Ahmet, Ankara'da yapılan büyükelçiler konferansına katıldı.
7 Ağustos 2019 Çarşamba

Sadık Ahmet, konferansın iş dünyası için verimli geçtiğini ifade etti.

Konferansa katılan DEİK bünyesindeki 146 ülke iş konseyi başkanı, büyükelçiler ve görev yaptıkları ülkelerle ticaretin ve yatırımların karşılıklı arttırılması ve ticarette yaşanan sorunların çözümü gibi birçok konuyu görüşme fırsatı buldu.

Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Burak Özügergin ile Avrupa oturumunda yer alan işadamı Levent Sadık Ahmet, çok verimli bir çalışma gerçekleştiğini aktardı. Büyükelçi Özügergin'in her iki ülkenin kazanacağı projelere odaklanılması gerektiğini, geleceğe daha pozitif bakıp üçüncü ülkelerde Türk - Yunan şirketlerinin fırsatlardan faydalanması gerektiğini ve en kısa zamanda projelendirmeye önem verilmesi gerektiğini belirtti.

Bu arada DEİK Yunanistan İş Konseyi Başkanı Levent Sadık Ahmet, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun'u ziyaret ederek, "Dostluk Treni" seferlerinin yeniden başlaması gerektiğini ifade etti.

ABDULLAH EREN'İ ZİYARET

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Abdullah Eren'i de ziyaret eden Sadık Ahmet; YTB Başkanı Eren ile gurur duyduğunu, projelerini desteklediğini, gelecekte daha yüksek makamlarda kendini görmek istediğini ifade etti. Levent Sadık Ahmet, "Sayın Eren ile aile dostuyuz. Eren ailesi baba dostu, Abdullah beyle biz de çocukluk arkadaşıyız." ifadelerine yer verdi.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yunanistan İş Konseyi Başkanı Levent Sadık Ahmet, diğer davetlilerle birlikte, 6 Ağustos Salı günü DEİK Başkanı Nail Olpak, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen akşam yemeğine katıldı.

Haberler


Makul reddedilebilirlik: Vekil güçlerin sinsi gözdağı taktikleri

Bir gencin Real Madrid hayaline destek

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencileri için muhteşem mezuniyet töreni

İstanbul’daki Muharrem ayı iftarına Batı Trakya’dan katılım

Hürriyet’in gündeminde Batı Trakya: ’Heybeliada’da umut, Batı Trakya’da kriz’

Yaz aylarının gelmesiyle trafik yoğunluğu arttı

ABTTF’den Çınar Camii davası kararına tepki

Dedeağaç – Midilli uçak seferleri için önemli adım

Yunanistan’da doğum oranları 2025’te geriledi

Çınar davası sanıklarından ortak açıklama

SEÇEK Derneği’nin yeni başkanı Hasan Bekirusta

Zeybek’ten Egnatia Otoyolu geçiş kartları için bakanlığa soru önergesi