Anasayfa


03-09-2019
Ahmet İbram eyalet başkan yardımcısı oldu
Eyalet Başkanı Hristos Metios’un listesinden eyalet meclis üyesi seçilen Ahmet İbram, Ekonomi, İdare ve Şeffaflıktan Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
3 Eylül 2019 Salı

Eyalet Başkanı Hristos Metios’un listesinden eyalet meclis üyesi seçilen Ahmet İbram, Ekonomi, İdare ve Şeffaflıktan Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Ahmet İbram, konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios’un kararıyla, Ekonomi, İdare ve Şeffaflıktan Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcılığı görevine getirildim. İlk olarak başta bölge halkımızın seçmenlerine bugüne kadar şahsıma göstermiş oldukları yakın ilgi ve teveccühlerine çok teşekkür ediyorum. Aynı şekilde bu ikinci dönemde de bana güvenip bu görevi verdiği için Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkanı sayın Hristos Metios’a da teşekkür ediyorum.

Doğu Makedonya Trakya Eyaleti çatısı altında Eyalet Başkan Yardımcısı olarak tekrar ikinci dönemde de halkıma hizmet edebilmenin haklı gururunu yaşıyorum. Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu dönemde de bölge halkına hizmet etme çabası içerisinde olacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Son olarak bölge halkına şahsım adına şu mesajı vermek istiyorum; bu görevde bulunduğum sürece tüm bölge halkımızın ve vatandaşlarımızın hizmetinde olacağımı, şahsıma günün 24 saatinde gönül rahatlığıyla gerek sözlü, gerek mesaj ve gerekse telefon yoluyla ulaşabilmelerini tavsiye ediyorum. Bu yeni görevim, tüm bölge halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum saygılar.”

Haberler


Memurlar 24 saatlik greve gitti

Tutuklu dokuz göçmen serbest bırakılıyor

DEB Partisinden Makedon azınlık üyelerine ziyaret

GTGB’nin kır koşusu için kayıtlar başladı

‘Yunanistan Midilli Adası’ndaki tarihi camileri restore etmiyor’

Erdoğan Miçotakis ziyaretini değerlendirdi

Atina’da Yerapetritis – Şükri görüşmesi

İskeçeli soydaşlar Ketenlik’teki hatim etkinliğine akın etti

Büyükelçi Erciyes Korfu Adası’ndaki Türk Şehitliği’ni ziyaret etti

Dev derbinin galibi Fenerbahçe

Zeybek, hükümetin ekonomi politikasını eleştirdi

BTTÖB genel kurulu 1 Haziran’da