Anasayfa

10-09-2019
Şahin'den Schalke 04’de
İskeçe’nin Şahin köyünde yaşayan ve yetenekleri ile göz dolduran Emre Yörük Almanya’nın Schalke 04 takımına transfer oldu.
10 Eylül 2019 Salı

Forvet mevkiinde oynayan Emre Yörük bu sezon Schalke 04 U16 takımında forma giyecek.

Küçük yaştan itibaren futbolla ilgilenen Emre, İskeçe’nin Orfeas Puma takımında 3 yıl ve Paok Xanthis takımında 3 yıl boyunca başarılı sezonlar geçirdi. Emre Yörük son olarak 2 yıldır Skoda Xanthi takımının küçük yaş gruplarında forma giyiyordu.

15 yaşında olmasına rağmen birçok takımda forma giyerek başarılara imza atan Emre, 2017-2018 sezonunda İskeçe çocuk karması ile Yunanistan çapında düzenlenen turnuvada Yunanistan şampiyonluğu yaşadı. Bu turnuvada Emre Yörük 7 gol ve 6 asistlik performansı ile göz doldurmuştu.

Emre başarı dolu futbol hayatına artık Almanya’nın ünlü futbol kulüplerinden Schalke 04’te devam edecek.

Haberler


Rodop ilinde muhasebe büroları 10-21 Ağustos’ta kapalı olacak

EEDA: Yunanistan’da hukukun üstünlüğünü zedeleyen yapısal sorunlar sürüyor

Alantepe Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri 21-23 Ağustos’ta yapılacak

Selanik’teki Trakya Futbol Kulübü yeni sezon hedeflerini belirledi

’Herkes İçin Turizm 2026-2027’ programı için başvurular başladı

Lena Zevgara, Sazlıca sahilinde sahne alacak

Rodop ilinde yangın alarmı: Ormanlara giriş yasaklandı

DMT Eyaletinde LED dönüşümü: 30,9 milyon euroluk tasarruf

Yunanistan-Türkiye Hackathonu için başvurular başladı

Sekiz yılda 480 bin dönüm yok oldu

Eski tip kimliklerle yurt dışı seyahati sona erdi

14. GAT Gençlik Festivali’nde Gümülcine tek yürek oldu