23-09-2019
GTGB Olağan Genel Kurulu gerçekleşti
Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) Olağan Genel Kurulu 22 Eylül Pazar günü gerçekleştirildi.

GTGB lokalinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da ilk olarak Divan Kurulu belirlendi. Divan Kurulu Başkanlığı'na Mehmet Emin, sekreterlik görevlerine ise Cahit Halil ve Seçkin Yetimoğlu seçildi. Divan Kurulu'nun belirlenmesinin ardından Genel Kurul GTGB'nin eski başkan ve üyelerin anısına bir dakikalık saygı duruşu ile devam etti.
Saygı duruşundan sonra GTGB Başkanı Necat Ahmet tarafından faaliyet raporu okundu. Necat Ahmet, göreve geldikleri günden bugüne kadar gerçekleştirmiş oldukları tüm çalışmalar hakkında genel kurul üyelerini bilgilendirdi.
Necat Ahmet'in faaliyet raporunu okumasının ardından Denetim Kurulu raporu Büşra Bülbül tarafından okudu.
Daha sonra eleştiri ve öneriler bölümüne geçildi. Bu bölümde DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu söz alarak, "Gümülcine Türk Gençler Birliği, Gümülcine'nin kalbidir. Bir önceki yönetimi çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Yeni seçilecek yönetime de çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Son olarak, yeni yönetim ve denetim kurulu adaylarının belirlenmesine geçildi. Yönetim kurulu için 8 isim aday olurken, denetime ise 3 isim aday oldu.
Seçimlerde kullanılan 160 oyun tamamı geçerli sayıldı. Yeni yönetim ve denetim kurulu adaylarının oy dağılımı şu şekilde oluştu:
YÖNETİM KURULU ADAYLARI
Büşra Bülbül: 54
Büşra Yusuf: 59
Furkan Nasuf Paşa: 69
Kenan Çavuş: 79
Okan Haliloğlu: 28
Sedat Hasan: 102
Seher Mehmetali: 52
Serdar Hacıoğlu: 68
DENETİM KURULU ADAYLARI
Esma Mustafa: 69
Günay Kenan Ahmet: 73
Sibel Gülistan: 53