Anasayfa

25-09-2019
KKE milletvekilleri İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi'ndeki sorunu meclise taşıdı
Yunanistan Komünist Partisi (KKE) milletvekilleri, İçişleri Bakanı ile Eğitim Bakanı'na İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi'ndeki bina sorunuyla ilgili soru sordu.
25 Eylül 2019 Çarşamba

KKE milletvekilleri Yannis Delis ve Leonidas Soltidis'in meclise sundukları soru önergesinde, İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi'ndeki bina sorununun ciddi boyutlara ulaştığı, bu sebeple vardiyalı eğitime geçilme kararı alınmasından sonra öğrenci velilerinin eyleme başladığı ve söz konusu eylemin devam ettiği vurgulandı. Milletvekilleri, İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi'ndeki "vardiyalı eğitim" uygulamasının acilen çözüme kavuşturulması için hükümetin ne tür önlemler almayı planladığını sordu.

KKE milletvekilleri, İskeçe belediyesindeki diğer bazı okullarda yaşanan sorunları da iki bakana sordu.

Milletvekillerinin iki bakandan cevaplamasını beklediği sorular şöyle:

- İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi'nde "vardiyalı eğitim" sorununun acilen çözülmesi için hükümet olarak ne yapmayı planlıyorsunuz?

- İskeçe belediyesindeki okullarda uzun süredir yaşanan bina sorunlarının çözümü için acil olarak hayata geçirmeyi düşündüğünüz planlar nedir? Bu planların süresi nedir?


Haberler


Makul reddedilebilirlik: Vekil güçlerin sinsi gözdağı taktikleri

Bir gencin Real Madrid hayaline destek

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencileri için muhteşem mezuniyet töreni

İstanbul’daki Muharrem ayı iftarına Batı Trakya’dan katılım

Hürriyet’in gündeminde Batı Trakya: ’Heybeliada’da umut, Batı Trakya’da kriz’

Yaz aylarının gelmesiyle trafik yoğunluğu arttı

ABTTF’den Çınar Camii davası kararına tepki

Dedeağaç – Midilli uçak seferleri için önemli adım

Yunanistan’da doğum oranları 2025’te geriledi

Çınar davası sanıklarından ortak açıklama

SEÇEK Derneği’nin yeni başkanı Hasan Bekirusta

Zeybek’ten Egnatia Otoyolu geçiş kartları için bakanlığa soru önergesi