Anasayfa

26-09-2019
Yusuf Arif "Gençler Meclisi"nin çalışmalarına katıldı
Celal Bayar Azınlık Lisesi son sınıf öğrencisi Yusuf Arif, Gençler Meclisi (Vouli ton Efivon) çalışmalarına katıldı.
26 Eylül 2019 Perşembe



2 - 6 Eylül tarihleri arasında Atina'da düzenlenen çalışmalara katılan Yusuf Arif, "Doğa, Bölge Tarihi ve Sanat" grubuna seçilerek söz konusu grubun faaliyetlerinde yer aldı.

Yunanistan genelinden öğrencilerin katıldığı "Gençlik Meclisi" çalışmaları çerçevesinde öğrenciler altı gruba ayrıldı. "Demokrasi ve haklar", "Eşitsizlikler", "Dayanışma", "Doğa, Bölge Tarihi ve Sanat", "Haberleşme ve İnternet" ile "Günlük yaşamda okul" başlıkları altındaki çalışma gruplara dağılan öğrenciler çeşitli etkinliklere katıldı.

Öğrenciler meclis çatısı altındaki faaliyetlerinin yanı sıra Atina'nın önemli kültür, sanat ve tarihi yerlerini de gezme fırsatı buldu.

Etkinliğin son akşamı ise mecliste yapılan çalışmalara Meclis Başkanı ile Eğitim Bakanı da katıldı. Öğrenciler hem Meclis Başkanı hem de Eğitim Bakanı ile görüşme fırsatı buldu.

"Gençler Meclisi" çalışmaları sayesinde Yunanistan genelinden bir çok kişiyi tanıma fırsatı bulduğunu söyleyen Yusuf Arif, programın kendisi için güzel bir deneyim olduğunu belirtti.

Celal Bayar Azınlık Lisesi Müdürü Tunalp Mehmet de Yusuf Arif'in okulu "Gençler Meclisi" çalışmalarında en iyi şekilde temsil etmesinden büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi.

Haberler


Öğrencilere diş hekimliği ve eczacılık meslekleri tanıtıldı

ABTTF, Avrupa Parlamentosunun hukukun üstünlüğü oturumuna katıldı

İskeçe Müftüsü Trampa’dan Yunanistan’a müftülük sorununun çözümü için diyalog çağrısı

İnanç Mustafaoğlu’ndan Büyükelçi Erciyes’e ziyaret

Çelebi Sultan Mehmet Camii Noel’den önce açılacak

İtalyan Film Festivali 12-15 Kasım’da düzenlenecek

Doğum yardımı artırılıyor

Mehmet Hilmi’nin mücadelesi Türk Tarih Kongresi’nde anlatıldı

GTGB eski başkanlarından Arif Hüseyinoğlu vefat etti

“Müftü” mü, atanmış memur mu?

Elektrik borçlarına yeni düzenleme: Kesinti öncesi 10 gün süre verilecek

Kültür Bakanı Mendoni İmaret’in halka açılacağını duyurdu