Anasayfa

07-10-2019
BAKEŞ Eşekçili'ye kreş açtı
Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi (BAKEŞ) kreşlerine bir yenisini daha ekledi. BAKEŞ tarafından Gümülcine'nin Eşekçili köyüne kreş açıldı.
7 Ekim 2019 Pazartesi

Konu ile ilgili olarak BAKEŞ tarafından yapılan açıklamada Eşekçili kreşine kayıtların 8 Ekim Salı gününden itibaren başlayacağı belirtildi.

BAKEŞ'in açıklaması şöyle:

"Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi beşinci kreşini Rodop İli Eşekçili köyünde açmıştır. Kreşimize 2,5 yaşından itibaren zorunlu eğitime kadar olan çocuklarımız kabul edilecektir.

8 Ekim 2019 Salı gününden itibaren kayıtlarımız başlayacaktır. Toplumumuzun geleceği olan çocuklarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımız kreşimizin çalışma saatleri 09:30 - 13:30 olarak belirlenmiştir. Bu vesiliyle yeni eğitim - öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileriz."

Haberler


Rodop ilinde yüksek yangın riski!

Yassıköy Belediyesinin 2024 Faaliyet Raporunu açıklandı

SİRİZA’nın yeni Merkez Komitesi üyeleri belli oldu

Zeybek ve Hacıgene arasında “azınlık okulu” tartışması

Habipoğlu: “AİHM kararı görmezden geliniyor”

Dışişleri Bakanı Yerapetritis İranlı mevkidaşıyla telefonda görüştü

Cezaevinde mahkumların çıkardığı yangında 4 kişi hastaneye kaldırıldı

Tütün üreticilerine destek sinyali

Araç bakım sektörü grevde: Dijital kayıt zorunluluğuna tepki

Gastrade, Dedeağaç’ta ikinci FSRU projesini planlıyor

Kask denetimleri sıkılaşıyor!

BTAYTD, FUEN Avrupa Azınlık Bölgeleri Forumu’na katıldı