Anasayfa

08-10-2019
Gümülcine Türk Gençler Birliği'nden İskeçe Türk Birliği'ne ziyaret
Gümülcine Türk Gençler Birliği'nin (GTGB) yeni başkanı Sedat Hasan ve bazı yönetim kurulu üyeleri İskeçe Türk Birliği'ni (İTB) ziyaret etti.
8 Ekim 2019 Salı



İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu ve diğer yöneticilerle görüşen GTGB Başkanı Sedat Hasan, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrasında göreve başladıklarını ve yeni yönetim kurulu olarak gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretleri çerçevesinde İskeçe Türk Birliği'ni de ziyaret ettiklerini ifade etti.

Ziyaretten dolayı GTGB Başkanı Sedat Hasan'a teşekkür eden İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Batı Trakya Türk Azınlığı'nın ilk ve en eski sivil toplum kuruluşları olan İskeçe Türk Birliği ve Gümülcine Türk Gençler Birliği'nin kardeş dernek olduklarını hatırlatarak, GTGB'nin yeni başkanı Sedat Hasan ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başlarılar diledi.

İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, ziyaret anısında Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan'a İskeçe Pazaryeri Camii'nin tablosunu hediye etti.

Haberler


Celal Bayar Azınlık Lisesi son sınıf öğrencilerinden kermes

Kalp doktoru Mümin Hüseyin özel muayenehanesini açtı

Sami Toraman son yolculuğuna uğurlandı

Gazeteci Mehmet Hatipoğlu’na son veda

“Trakya’da çiftçiler OPEKEPE sistemindeki hatalar nedeniyle desteklerden mahrum kaldı”

Kara Kuvvetleri, İskeçe’de Seviye 1 Dron üretim birimi kurmaya yöneliyor

Gümülcine’de çiftçiler OPEKEPE bürosu önünde eylem yaptı

Yunanistan’da işsizlik oranı düştü

Son ankette YDP birinci, PASOK sabit, SİRİZA düşüşte

Başkonsolos Ünal, Ilıca Azınlık İlkokulunu ziyaret etti

TRT World Forum 2025 yarın İstanbul’da başlıyor

Zeybek: “İyi niyet olsaydı, Mizanlı azınlık ilkokulu yeniden açılmış olacaktı”