Anasayfa

08-10-2019
Gümülcine Türk Gençler Birliği'nden İskeçe Türk Birliği'ne ziyaret
Gümülcine Türk Gençler Birliği'nin (GTGB) yeni başkanı Sedat Hasan ve bazı yönetim kurulu üyeleri İskeçe Türk Birliği'ni (İTB) ziyaret etti.
8 Ekim 2019 Salı



İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu ve diğer yöneticilerle görüşen GTGB Başkanı Sedat Hasan, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrasında göreve başladıklarını ve yeni yönetim kurulu olarak gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretleri çerçevesinde İskeçe Türk Birliği'ni de ziyaret ettiklerini ifade etti.

Ziyaretten dolayı GTGB Başkanı Sedat Hasan'a teşekkür eden İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Batı Trakya Türk Azınlığı'nın ilk ve en eski sivil toplum kuruluşları olan İskeçe Türk Birliği ve Gümülcine Türk Gençler Birliği'nin kardeş dernek olduklarını hatırlatarak, GTGB'nin yeni başkanı Sedat Hasan ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başlarılar diledi.

İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, ziyaret anısında Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan'a İskeçe Pazaryeri Camii'nin tablosunu hediye etti.

Haberler


Rodop ilinde muhasebe büroları 10-21 Ağustos’ta kapalı olacak

EEDA: Yunanistan’da hukukun üstünlüğünü zedeleyen yapısal sorunlar sürüyor

Alantepe Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri 21-23 Ağustos’ta yapılacak

Selanik’teki Trakya Futbol Kulübü yeni sezon hedeflerini belirledi

’Herkes İçin Turizm 2026-2027’ programı için başvurular başladı

Lena Zevgara, Sazlıca sahilinde sahne alacak

Rodop ilinde yangın alarmı: Ormanlara giriş yasaklandı

DMT Eyaletinde LED dönüşümü: 30,9 milyon euroluk tasarruf

Yunanistan-Türkiye Hackathonu için başvurular başladı

Sekiz yılda 480 bin dönüm yok oldu

Eski tip kimliklerle yurt dışı seyahati sona erdi

14. GAT Gençlik Festivali’nde Gümülcine tek yürek oldu