Anasayfa


12-11-2019
Beslenme Uzmanı Pınar Feritoğlu “Diyet ve Beslenme Danışmanlığı Merkezi”ni açtı
İskeçeli Diyetisyen ve Beslenme Uzmanı Pınar Feritoğlu “Diyet ve Beslenme Danışmanlığı Merkezi”ni açarak hizmete başladı.
12 Kasım 2019 Salı

İskeçe’de dünyaya gelen Pınar Feritoğlu, ilköğrenimini İskeçe Merkez Türk Azınlık İlkokulunda tamamladıktan sonra, İskeçe 6. Ortaokulu ve İskeçe 3. Genel Lisesini bitirdi. Lisede eğitim gördüğü yıllarda okulun ilk yardım ekibinde yer aldı.

Feritoğlu liseden sonra Atina’da bulunan Harakopion Üniversitesi Sağlık ve Eğitim Bilimleri Fakültesinde Diyetetik ve Beslenme Bilimleri Bölümünü kazandı. Üniversite’de eğitim gördüğü yıllarda gönüllü olarak "Ergenlikte Beslenme ve Kalıtım" konulu araştırmaya katıldı. Pınar Feritoğlu, Harokopion Üniversitesi’nin Şahin köyü ve çevresinde gerçekleştirdiği "İzole edilmiş popülasyonlarda moleküler kalp metabolik belirteçlerin incelenmesi" konulu araştırmada “Harici asistan” olarak görev aldı. 2016 yılında İskeçe Devlet Hastanesi'nde dört ay staj yapan Feritoğlu, aynı yıl İskeçe 5. Anaokulunda çocuk gelişimi ve beslenmesi üzerine staj eğitimi yaptı. Pınar Feritoğlu üniversitedeki mezuniyet tezini “Gıda Takviyeleri ve Super Foods” üzerine yaptı. Feritoğlu 2018 yılında üniversiteden mezun oldu.

Aynı zamanda katıldığı kongreler ve seminerlerle kendini sürekli olarak beslenme ve diyetetik konusunda geliştirmeye devam eden Pınar Feritoğlu, Ekim ayında İskeçe’de “Diyet ve Beslenme Danışmanlığı Merkezi”ni açtı.

Beslenme Uzmanı Pınar Feritoğlu kendi merkezinde; vücut analizi (kilo, boy, yağ ve kas analizi), sağlıklı beslenme danışmanlığı, kilo kontrolü, patolojik durumlarda beslenme planlaması, besin alerjileri ve gıda intoleransı, hamilelikte ve emzirme döneminde beslenme, çocuk beslenmesi, sporcu beslenmesi ve diğer beslenme konularında hizmet veriyor. Feritoğlu ayrıca şehir dışı veya başka ülkelerden danışmanlık almak isteyenler için sosyal ağlar üzerinden uzaktan beslenme danışmanlığı da veriyor.

Diyetisyen ve Beslenme Uzmanı Pınar Feritoğlu’nun “Diyet ve Danışmanlık Merkezi”, İskeçe’de 12 Apostolon sokağı 7A adresinde ikinci katta bulunuyor.

Haberler


Batı Trakya Camileri Din Görevlilerinden Başkonsolos Ünal’a ziyaret

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi yöneticileri sorunlarını Hüseyin Zeybek’e iletti

Gümülcineli doktor Rıdvan Molla Hüseyin dağ koşusunda birinci oldu

İTB’den Ilıca’da Hıdırellez şenliği

İskeçe’de Bratankova ve Basaykova köylerinde hatim etkinliği

Yassiköy stadına otomatik sulama şebekesi

Yassıköy futbol takımı şampiyon oldu

‘Ekspres Vize’ye 5 ada daha dahil ediliyor

ABTTF: ‘9 Haziran’da AP seçimlerinde oylarımız DEB Partisine’

Güney Meriç Derneğinden Hıdırellez etkinliği

3500 dönümü sulayan kanalların bakım çalışmaları başladı

FUEN üyesi Türk kuruluşları AGİT toplantısına katıldı