Anasayfa


19-11-2019
Çocuklar anneleriyle birlikte doyasıya eğlendi
Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) İskeçe Şubesi Kültür Merkezi’nde çocuk partisi düzenlendi. Etkinlik, 16 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirildi.
19 Kasım 2019 Salı



Etkinliğe Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu’nun eşi Aslı Ömeroğlu ve DEB Partisi Başkanı Çiğdem Asafoğlu da çocukları ile birlikte katıldı.

Çocuk partisi BTAYTD İskeçe Okutan Anne Projesi Koordinatörü Sevtap Hint 'in açılış konuşmasıyla başladı. Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu’nun eşi Aslı Ömeroğlu da yaptığı selamlama konuşmasında böyle bir etkinliğin düzenlenmesinin anneler ve çocuklar adına çok anlamlı olduğunu belirterek etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi tebrik etti.

Çok yoğun bir katılımın olduğu çocuk partisinde, çocuklar ve anneleri, birlikte keyifli saatler geçirme imkanı buldular. Çocukların ve annelerin katılımıyla, "pamuk prenses ve 7 cüceler" masalı canlandırıldı. Çocukların yüzleri boyandı. Çocuklara çeşitli grup oyunları oynatıldı, anneler çuval yarışmasına katıldı, müzik eşliğinde çocuklar doyasıya dans etme fırsatı buldu. Ayrıca tüm çocuklara kitap hediye edildi. BTAYTD Kadınlar Kolu Başkanı Sevkan Tahsinoğlu, etkinlik için kitap bağışında bulunan İskeçe Müftülüğü'ne teşekkür etti.

Haberler


GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup

Mihaloliakos’un tahliyesine tepkiler