Anasayfa


03-12-2019
Yassıköy Belediyesi “Sigara ve Uyuşturucuya Hayır” konferansı düzenledi
Yassıköy Belediyesi, “Sigara ve Uyuşturucuya Hayır” başlığı altında konferans düzenledi.
3 Aralık 2019 Salı



30 Kasım Cumartesi günü Yassıköy İlkokulunda gerçekleştirilen konferansta gençler ve yaşlıların sigara ve uyuşturucu alışkanlığına hayır diyebilmeleri ve ayrıca pasif kullanımdan korunmaları amacıyla bilgi verildi.

Konferans, Belediye Başkanı Önder Mümin’in selamlama konuşması ile başladı. Gerçekleştirdikleri bu konferansın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gelen misafirlere ifade eden Mümin, bu tür maddelerin insan üzerindeki zararlı etkilerinden bahsetti. Son dönemlerde sigara kullananların sayısının artışındaki üzüntüsünü ifade eden Mümin, bu tür kötü alışkanlığı olanların bir an önce bu maddelerden kurtulmalarını diledi. Belediye başkanı Mümin, aynı gün sigarayı bıraktığını da etkinliğe katılanların önünde açıkladı.

Etkinlik, Trakya Doktorlar Derneği tarafından konuşmacı olarak gönderilen kardiyolog Pashalis Softas ve Αli Rızgıç, göğüs hastalıkları uzmanı Kostas Haritopulos ve sosyal hizmet uzmanı İsmini Zarianni’nin sunumlarıyla devam etti.

Halk tarafından yoğun ilgi gören etkinlikte farkındalığın arttırılması amaçlandı. Etkinliğe katılanlara Yassıköy Belediyesi tarafından hazırlanmış, sigara ve uyuşturucunun insan hayatı üzerindeki tehlikelerini anlatan broşürler dağıtıldı.

Bu arada Yassıköy ilkokul ve Yassıköy Azınlık İlkokulu öğrencilerinin belediye yetkilileri ile birlikte hazırladıkları “Sigara ve Uyuşturucuya HAYIR’’ yazılı pankartları dikkat çekti.

Haberler


Güney Meriç’te muhteşem Hıdırellez kutlaması

GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup