Anasayfa


13-09-2020
DEB Partisi 29. yaşını kutluyor
Dr. Sadık Ahmet’in öncülüğünde kurulan Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi 29’uncu yaşını kutluyor. Parti Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, partinin yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Lozan Antlaşması’ndan doğan haklarımızı elde edinceye dek çalışmalarımız aralıksız ve hız kesmeden devam edecektir.” dedi.
13 Eylül 2020 Pazar


DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafolu, kuruluş yıl dönümü nedeniyle şu açılmayı yaptı: “Bundan tam 29 yıl önce rahmetli liderimiz, aynı zamanda partimizin kurucu ve ilk Genel Başkanı ile arkadaşları tarafından Dostluk Eşitlik Barış Partisi kuruldu. Partinin kuruluş amacından ödün vermeden bizler de, halkımızın maruz kaldığı haksızlıklara karşı direnmek, haksızlıkları gerektiğinde dünya kamuoyuna duyurmak, barışı, eşitliği tüm ülke geneline kazandırmak için durmadan, yorulmadan, emin adımlarla çalışmaktayız.

Bu güne kadar emeği geçmiş ve şu anda aramızda olmayan, vefat eden herkese Allah’tan rahmet diliyorum.

Siyasi bir partiyi ayakta tutmanın en büyük ekseni halktır. Bu nedenle en büyük teşekkürü halkımıza ediyorum. Lozan Antlaşması’ndan doğan haklarımızı elde edinceye dek çalışmalarımız aralıksız ve hız kesmeden devam edecektir.

Tüm haklarımızı ve taleplerimizi AB ülkesine yakışmayan bir tutum içerisinde görmezden gelseler de bu durum ilelebet böyle devam etmeyecektir. Azınlık olarak tek isteğimiz eşitlik ilkesi çerçevesinde daha güzel yarınlara uyanıp, daha rahat nefes alabilmektir.
Kuruluş yıl dönümümüz münasebetiyle halkımızın yanımızda sağlam duruşunu, şükranla ve saygıyla karşılıyor, kendilerini en kalbi muhabbetle selamlıyor ve kucaklıyorum.”

Haberler


Güney Meriç’te muhteşem Hıdırellez kutlaması

GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup