Anasayfa

13-09-2020
"Fransa için olağanüstü haber"
Fransa Savunma Bakanı Florence Parly, Başbakan Kiriakos Miçotakis'in Yunanistan'ın savunması için Fransız Rafale savaş uçağı satın alınacağı açıklamasını Twitter'dan yaptığı paylaşımda "olağanüstü haber" olarak nitelendirdi.
13 Eylül 2020 Pazar

Fransa Savunma Bakanı Florence Parly, Başbakan Kiriakos Miçotakis'in Yunanistan'ın savunması için Fransız Rafale savaş uçağı satın alınacağı açıklamasını Twitter'dan yaptığı paylaşımda "olağanüstü haber" olarak nitelendirdi.

Fransız Bakan, "Yunanistan, 18 Rafale satın almak istediğini açıkladı. Fransa'nın havacılık sanayii için olağanüstü bir haber ve bir ilk: Bir Avrupa ülkesi Rafale savaş uçağı satın almak istiyor. 2017'den bu yana sürekli olarak uyguladığım ihracat politikamın sonucu." ifadelerini kullandı.

Haberler


Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğundan Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu

Araç sahiplerine elektronik denetim ve ceza uygulaması

6. Balkan Düşünce Kuruluşları Toplantısı Bulgaristan’da yapılıyor

İsrail Büyükelçiliği bağış için İskeçe’deki bir okulu seçti

Batı Trakyalı Serhat Devecioğlu, İş Yatırım’ın yeni genel müdürü oluyor

28 Ekim ‘OHİ’ bayramı törenlerle kutlandı

Fenerbahçe’de İsmail Kartal dönemi sona erdi

ABTTF Başkanı Habipoğlu: ’Söylem ile gerçekler arasında ciddi uçurum var’

Şiddetli yağışlar nedeniyle 9 bölgede ’kırmızı alarm’ ilan edildi

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den müftü atamalarına tepki

Ferhat’tan çiftçilerin destek ödemeleri için girişim

Ergoterapist Naciye Çolak iş yerini açtı