Anasayfa

12-10-2020
Lider kadroya hiçbir ceza indirimi yok!
Altı Şafak'ın "suç örgütü" olduğuna hükmeden Atina Temyiz Mahkemesi, aşırı sağcı örgütün lider kadrosunda yer alan hiç kimseye ceza indirimi uygulamayı kabul etmedi.
12 Ekim 2020 Pazartesi

Altın Şafak'ın lider kadrosunda yer alan yedi kişi için avukatların suç indirimi taleplerine Atina Temyiz Mahkemesi olumsuz yanıt verdi.

Mahkemenin ceza indirimini kabul etmediği Altın Şafak lider kadrosunda şu isimler yer alıyor: Nikos Mihaloliakos, Hristos Pappas, Artemi Matheopulo, İlias Panayiotaros, İlias Kasidiaris, Yannis Lagos ve Yorgos Germenis.

Mahkeme, Altın Şafak eski milletvekileri Hrisovalantis Aleksopulos, Stathis Busuras, Nikos Mihos ve Mihalis Arvanitis için ise ceza indirimi talebini kabul etti.


Bu arada Lagos, mahkemenin kendisine karşı önyargılı olduğunu iddia ederek, mahkeme heyetinin değişmesi talebinde bulundu. Başbakanın bile doğrudan ya da dolaylı olarak müdahale ettiğini söyleyen Lagos, avukatının birazdan mahkemeye gelerek bu isteğini dile getireceğini belirtti.

Lagos'un bu talebi üzerine mahkeme duruşmaya yarım saat ara verdi.



Haberler


Eğitim Bakanlığından İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesine sınırlı onarım

Şeçek etkinlikleri 1 Ağustos’da başlıyor

Atina’nın Palea Fokea bölgesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı

664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri programı belli oldu

Organik arıcılık desteklerinde usulsüzlük iddiaları meclis gündeminde

Ülke genelinde kavurucu sıcaklar etkili oluyor

Bakır Nefesli Çalgılar Beşlisi Gümülcine’ye geliyor

Oscar’lı ‘Anora’ Gümülcine Yazlık Sinemasında

Mucize Tiyatrosu Kayseri’de sahne alacak

Mustafa Mustafaoğlu’nun acılı günü: Oğlunu kaybetti

Kozlukebir Belediye Başkanı’ndan Ankara ziyareti

Miçotakis ve Erdoğan NATO Zirvesi’nde görüştü