Anasayfa

12-10-2020
Kötü hava geliyor!
Sivil Kuruma Genel Sekreterliği, kötü hava koşulları nedeniyle vatandaşları uyardı. Meteoroloji Müdürlü'nün verilerine göre, ülkeyi etkisi altına alacak şiddetli yağmur ve fırtına bu gece ve yarın etkisini gösterecek.
12 Ekim 2020 Pazartesi

Bu geceden itibaren havanın değişmesi ve yer yer şiddetli yağmur geçişlerinin olması bekleniyor. 12 Ekim Pazartesi öğleden sonra ilk olarak Yunanistan'ın batı ve kuzey bölgelerinde havanın değişmesi ve yer yer şiddetli yağmur yağacağı bildirildi. Salı günü ise yağışlı havanın tüm ülke genelinde etkili olacağı tahmin ediliyor.

Gök gürültülü sağanak yağışın, pazartesi akşamı ve salı günü İyon adalarında ve Trakya'da etkili olması bekleniyor.

Sivil Koruma Genel Sekreterliği, kötü hava koşulları nedeniyle ilgili devlet dairelerini, eyalet ve belediyeleri olumsuz hava şartlarıyla ilgili olarak uyardı. Yetkililer, kötü hava şartlarının etkili olacağı süre içinde vatandaşların da dikkati olmalarını önerdi.

Haberler


Kardiyoloji Bölümüne 1,2 milyon euroluk ekipman desteği

Doğu Makedonya-Trakya, Hindistan’dan iş insanlarını ağırlayacak

Aşırı hava olayları Avrupa’ya 43 milyar euroya mal oldu

Türkiye Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’a tepki

Miçotakis’ten Türkiye’ye mesaj

Basketbol’da Avrupa Şampiyonu Almanya oldu

BTAYTD eski başkanı Ercan Ahmet’in acı günü

Το ερώτημα «ΓΙΑΤΙ;» που φτάνει μέχρι τη Δυτική Θράκη μέσα από τις γραμμές του Μανώλη Κωστίδη

Kozlukebir Belediyesine bağlı köylerde sağlık taraması yapıldı

Manolis Kostidis’in satırlarından Batı Trakya’ya uzanan ‘NEDEN?’ sorusu

Rodop ili temsilcileri ile Başbakanlık Ofisi arasında toplantı

Koyunköy yakınlarındaki yangın korkuttu